Στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει ο Μάρκος Σεφερλής

Τι έδειξε το ραβασάκι της AGB για τις δύο πρωινές εκπομπές του Mega και του Αnt1.
Στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει ο Μάρκος Σεφερλής



Η τηλεοπτική μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στις δύο πρωινές εκπομπές “Mega με μία” και “Πρωινό” συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Χθες Τρίτη 29 Οκτωβρίου η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή τερμάτισε για άλλη μια φορά πρώτη με μέσο όρο 26,7%, φθάνοντας το 31,8%. Η παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά παρέμεινε για άλλη μια μέρα στη δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας 26,4% , αγγίζοντας το 34,1%.

Στην κατηγορία νεανικό κοινό ο κωμικός ηθοποιός διατηρεί την παντοδυναμία του αφήνοντας πίσω το ζεύγος με διαφορά δέκα σχεδόν μονάδων. Συγκεκριμένα το Mega με μία σημείωσε 32,3% , φθάνοντας το 39,9%. Το Πρωινό δεν κατάφερε να μειώσει την διαφορά των προηγούμενων ημερών. Ο μέσος όρος της εκπομπής του ANT1 έφθασε το 23,4%, αγγίζοντας το 28,3%.

Να σημειωθεί πως ο γυναικείος πληθυσμός ηλικίας 15-44 έδειξαν την προτίμησή τους στον Μάρκο Σεφερλή . Στην κατηγορία αυτή η πρωινή εκπομπή του Mega συγκέντρωσε 35,5% , ενώ το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά έμεινε στο 28%.

 

Τις δύο πρώτες μέρες της τρίτης εβδομάδας προβολής των εκπομπών ο Μάρκος Σεφερλής παραμένει στην κορυφή. Θα καταφέρει η παρέα του Γιώργου Λιάγκα να ανακάμψει;