Ο Μάρκος Σεφερλής εξακολουθεί να είναι ο νικητής στη μάχη της τηλεθέασης

Το "Mega με μία" παραμένει πρώτο συγκεντρώνοντας υψηλό ποσοστό θεαματικότητας.
Ο Μάρκος Σεφερλής εξακολουθεί να είναι ο νικητής στη μάχη της τηλεθέασης



28η Οκτωβρίου χθες και οι δυο πρωινές εκπομπές “Mega με μία” και “Πρωινό” έδωσαν τον δικό τους αγώνα στην αρένα της τηλεθέασης. Η μέρα της εθνικής εορτής δεν βοήθησε αρκετά τις δυο παραγωγές να συγκεντρώσουν πολύ μεγάλα νούμερα, καθώς το κοινό έδειξε προτίμηση στο πατροπαράδοτο πρόγραμμα της Νέριτ που περιελάμβανε την παρέλαση.

Αναλυτικά στο γενικό σύνολο ο Μάρκος Σεφερλής συγκέντρωσε μέσο όρο 19,6%, φθάνοντας το 23%. Το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά έμεινε πίσω με ποσοστό 16,7% , αγγίζοντας το 22,1%. Η μεγάλη διαφορά σημειώθηκε στην κατηγορία νεανικό κοινό 15-44 καθώς το “Mega με μία” αγγιξε το 23,8%, σε σύνολο 26,1% ενώ το Πρωινό έμεινε 10 μονάδες πίσω με ποσοστό 13,8% , σημειώνοντας 19,8%.

Αξίζει να τονιστεί ότι στις ηλικίες 15-24 ο Μάρκος Σεφερλής κατέκτησε θριαμβευτικά τη πρώτη θέσ , καθώς ο μέσος όρος σκαρφάλωσε στο 38,1 , ενώ οι συντελεστές του Πρωινού κατάφεραν να σημειώσουν μόλις το 18 %.

Ο γυναικείος πληθυσμός ηλικίας 25-44 έδειξε την προτίμησή του στο πρωινό του Mega, το οποίο συγκέντρωσε 25,6%. Η Φαίη Σκορδά και η παρέα της παρέμειναν και σε αυτή την κατηγορία πίσω από το Μάρκο Σεφερλή με ποσοστό 18,1%.

Να σημειωθεί ότι περίουπου στις 11:15, ώρα πουξεκίνησε η παρέλαση, το κρατικό κανάλι έλαβε ποσοστό της τάξεως 20%...