Δανάη Στράτου: Δεν θα έκανα ξανά τη φωτογράφιση για το Paris Match

H σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη μίλησε για τις λάθος επιλογές, τη σχέση της μαζί του και τα πουκάμισά του.
Δανάη Στράτου: Δεν θα έκανα ξανά τη φωτογράφιση για το Paris Match



Η Δανάη Στράτου μίλησε στην νέα εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», με τη Ζήνα Κουτσελίνη, για την πολυσυζητημένη φωτογράφιση στο Paris Match, για τα λάθη που έγιναν, για την επιλογή των πουκαμίσων. 

Η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη, ξεκινώντας τη συνέντευξή της ξεκαθάρισε ότι "έπεσε" πάρα πολλή λάσπη και ειπώθηκαν πολλά ψέματα, για τον σύζυγό της, με έμμεσο στόχο να χτυπηθεί η προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης.

 

Για την πορεία του Γιάννη Βαρουφάκη στην πολιτική
"Όλα αυτά δεν είχαν σκοπό να χτυπήσουν εμένα προσωπικά και τον άντρα μου, αλλά ουσιαστικά προσπαθούσε να χτυπηθεί η προηγούμενη κυβέρνηση και να μην καταφέρει αυτό που προσπάθησε να κάνει. Προσωπικά δεν το πήρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιες στιγμές δεν στεναχωρήθηκα γιατί οπωσδήποτε όταν ειπώνονται ψέματα και εκτίθεσαι με έναν τρόπο που δεν το έχεις επιλέξει είναι ένα πολύ άσχημο πράγμα. Το ότι χτυπήθηκε ο Γιάννης έμμεσα για να χτυπηθεί η προσπάθεια της προηγούμενης κυβέρνησης, υπάρχουν ευθύνες παντού".

Για την δική της σχέση μαζί του
"Έχουμε πολύ στενό και δηιουργικό διάλογο μεταξύ μας. Ο ένας επηρεάζεται από τον άλλον και παίρνει από τον άλλον και εμπνέεται από τον άλλον, οπότε όλο αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο της σχέσης μας".

Για τη δημοσιότητα
"Είχαμε αποφασίσει ότι όταν ερχόντουσαν κάποιοι δημοσιογράφοι κάτω από το σπίτι μας, δεν θα μιλούσαμε, γιατί αν μιλάς θα συνεχίσουν να έρχονται. Όταν λές μια ευγενική καλημέρα και προχωράς, θα σταματήσουν. Κάθε στιγμή πρέπει να επαναπροσδιορίζεις ποια είναι τα όριά σου, πόσο αντέχεις, τι αντέχεις και πώς εξασφαλίζεις την εσωτερική σου γαλήνη.

Για τη φωτογράφιση στο Paris Match
"Δεν θα έκανα ξανά μια τέτοια φωτογράφιση. Δεν θα την είχαμε κάνει καθόλου. Έγινε χωρίς να έχουμε συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Δεν έχει νόημα να κοιτάμε πίσω όμως. Μπροστά κοιτάμε".

Για το καλοκαίρι που πέρασε
"Αποφασίσαμε να αποστασιοποιηθούμε και να βρούμε την ηρεμία μας. Να γεμίσουμε μπαταρίες και να είμαστε δυνατοί να συνεχίσουμε το έργο μας".

Για τα πουκάμισα του Γιάννη Βαρουφάκη, είπε ότι δεν είναι πάντα εκεί να του επιλέγει τι θα φοράει, αλλά διευκρίνισε ότι της αρέσει πολύ έτσι όπως ντύνεται.

Δες εδώ το βίντεο:

 

Λίγες μέρες πριν, ένα άλλο ζευγάρι όμως, βρεθηκε στην Αμερική και βγήκε μια φωτογραφία που μάλλον είναι αυτή της χρονιάς. Δες εδώ περισσότερα.