Εκλογές 2015: Ποια είναι η κατάλληλη γυναίκα - πρωθυπουργός;

Οι συντάκτες του FollowMe επιλέγουν την υπηρεσιακή πρωθυπουργό.
Εκλογές 2015: Ποια είναι η κατάλληλη γυναίκα - πρωθυπουργός;



Όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ελλάδας. Η 65χρονη Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα του Αλέξη Τσίπρα εφόσον προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές.

Με αυτή την αφορμή, εδώ στο FollowMe ξεκινήσαμε την κλασική συζήτηση για το ποια θα ήταν η καταλληλότερη γυναίκα σε αυτό το σημαντικό πόστο. Μετά από πολύ σκέψη καταλήξαμε στις παρακάτω ξεχωριστές κυρίες στις οποίες θα ταίριαζε γάντι η ιδιότητα της πρωθυπουργού. 

Έλενα Παπαρίζου

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Η Έλενα κατόρθωσε το ακατόρθωτο: Έφερε την πρωτιά της Ελλάδας στη Eurovision και τόνωσε το εθνικό μας φρόνημα. Πόσο πιο δύσκολο θα είναι να κάνει μια σωστή διαπραγμάτευση; 

Μαίρη Συνατσάκη

Έλενα Χριστοδούλου: Είναι τσαχπίνια, γλυκούλα, σέξι και πιστεύω ότι αν δείξει στους δανειστές τη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram θα τους πείσει να κόψουν κάτι από το χρέος. 

Βάνα Μπάρμπα 

Νάνσυ Φαφούτη: Διαλέγω την Βάνα Μπάρμπα γιατί θέλω να γίνονται πράγματα στην Ελλάδα. 

Λυδία Παπαιωάνου

Δανάη Γεωργαντά: Ωραία η Βουλή δεν λέω αλλά κάποια στιγμή όλοι βαριόμαστε. Πόσσοι περισσότεροι θα την παρακολουθούσαμε αν έπεφτε και λίγο γέλιο; Και η Λυδία Παπαιωάννου είναι το κατάλληλο άτομο. Άσε που θα βλέπαμε και Ινσταγκραμικές φωτογραφίες για πρώτη φορά. 

Ντένη Μαρκορά/ γριά Μαρκάτου

Μαρία Μωραίτη: Ναι δαγκωτό σε Ντένη Μαρκορά ή τη γριά Μαρκάτου. Τι θα πει δεν υπάρχουν; Μα φυσικά υπάρχουν! Οι ατάκες της Ντένης θα είναι απλά ένα μικρό ατού, μπροστά στην καταφερτζίδικη φύση, το δαιμόνιο μυαλό, τις διπλωματικές κι αντιληπτικές της ικανότητες. Πόσες φορές καταλάβαινε τα πάντα και διάβαζε πίσω από τις λέξεις; Θα συν εννοούταν τέλεια στο εξωτερικό! Εδώ κουμάνταρε ολόκληρη Μαρούσκα χωρίς να γνωρίζει ρώσικα! Ντένη δαγκωτό γιατί είναι και του σαλονιού και του λιμανιού! Ξεχνάς τις αδυσώπητες οικονομικές διαπραγματεύσεις της στο σήριαλ του Κωνσταντίνου; Όχι, πες μου...εσύ θα τα έβαζες μαζί της; Ακόμα ναι στη γριά Μαρκάτου μόνο και μόνο για να πήγαινε και να έκανε μούτρα και να έλουζε με κοσμητικά επίθετα τους πάντες! Κι αυτή η κυρία διακρίνεται για το ιδιαίτερα σφικτό οικονομικό της ταμπεραμέντο!

Κατερίνα Ιωακείμ

Δημήτρης Δρίζος: Φυσικά την Κατερίνα Ιωακείμ! Την σιδηρά κυρία του FollowMe! Την γυναίκα που θα ζητούσε με την ατάκα-trademark από τους υπουργούς της σε κάθε πρόβλημα «Δεν με νοιάζει! Βρείτε λύση». Ιωακείμ δαγκωτό για μια Ελλάδα νέα! Πιστεύω μην μας ξεχάσει και να μας δώσει και κανένα υπουργείο...

Δες ΕΔΩ τι άλλο πρέπει να κάνεις μια φορά το χρόνο εκτός από το να ψηφίζεις.