Οι πολιτικοί λένε YOLO και κάνουν διακοπές

Ποιοι λένε «ναι» στην ηλιοθεραπεία.
Οι πολιτικοί λένε YOLO και κάνουν διακοπές



Πού είναι εκείνες οι εποχές που κάθε εβδομάδα αγοράζαμε περιοδικά και εφημερίδες και βλέπαμε κάθε λογής πολιτικό να κάνει ηλιοθεραπεία; Σχολιάζαμε τις καλοταισμένες κοιλιές τους, τα χλιδάτα ξενοδοχεία που έμεναν και τα φαγοπότια τους στις ταβέρνες και κάπως έτσι περνούσε η ώρα μας στην παραλία. 

Όμως το φετινό καλοκαίρι όλοι τους είναι εξαφανισμένοι. Δεν πιστεύουμε, βέβαια, ότι δεν έκαναν διακοπές απλά, πλέον, το σκεπτικό μάλλον είναι «ας κρυφτούμε για να μην προκαλούμε». 

Παρόλα αυτά, υπήρξαν και ορισμένες εξαιρέσεις πολιτικών οι οποίοι είπαν YOLO και αρνήθηκαν να χάσουν το καλοκαίρι τους. 
Τους εντοπίσαμε και σου τους παρουσιάζουμε 

Στα κοψίδια το έριξε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο χωριός Καρυά της Λευκάδας μαζί με τη σύζυγό του Νατάσσα. 

Η Ευρωβουλευτής Εύα Καιλή έκανε διακοπές στην Πάρο και μάλιστα ανέβασε στο Instagram μία μοιραία selfie με wet look και τον καυτό ήλιο στο background που θυμίζει κακό Photoshop. 

Δεν άντεξε να μη δείξει το καλογυμνασμένο του κορμί και το ροζ του μαγιό ο Βασίλης Κικίλιας και ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπεις στο Instagram για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον Παναγιώτη και τη Μαρία. 

Αυτή η κουκίδα με το μπικίνι είναι η Φώφη Γεννηματά; Ο παπαράτσι που την εντόπισε στη Σκύρο μάλλον δεν κατάφερε να μας δώσει και το καλύτερο υλικό.

Θα έχεις ήδη δει τις φωτογραφίες της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να λιάζεται μαζί με τον άντρα της στα Γιάλτρα της Αιδηψού και ενίοτε να κάνουν αγκαλίτσες.

 

Τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν θα τον δεις με μαγιό. Ατύχησες. Το περιοδικό «Hello», ωστόσο, τον φωτογράφισε στη βόλτα με το σκύλο του που έκανε στη Σίφνο. 

Δεν γίνεται να περάσει καλοκαίρι χωρίς να δούμε την Έλενα Ράπτη με καυτό μπικίνι. Αυτό το καλοκαίρι οι παπαράτσι την φωτογράφισαν με brazilian στην Χαλκιδική. 

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης βράθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης εκεί κοντά στα τέλη του Ιουλίου μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. 

Bonus μία ξεχασμένη πρώην βουλεύτης

Θυμάσαι τη Μαρία Σόδη πρώην βουλευτή της ΝΔ που κάποτε θεωρούνταν η σεξοβόμβα της Βουλής; Σήμερα είναι 50 χρονών και δείχνει κάπως έτσι. 

Δες ΕΔΩ τα πιο σέξι κορμιά που κυκλοφόρησαν φέτος στην Ελλάδα.