Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Παντρεύτηκαν κρυφά στη Σουηδία;

Η τραγουδίστρια μας συστήνει τον «σύζυγό της» στο Instagram.
Έλενα Παπαρίζου - Ανδρέας Καψάλης: Παντρεύτηκαν κρυφά στη Σουηδία;



«Me and my husband!Thank you @magnus_cson» έγραψε στο Instagram της η Έλενα Παπαρίζου ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί με το σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη. Από κάτω θα δεις τους θαυμαστές της να τους συγχαίρουν και να τους εύχονται «να ζήσουν». 

Εμείς, λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε παρά να συμπεράνουμε ότι παντρεύτηκαν κρυφά στη Σουηδία και ότι ο Magnus Carlsson είναι ο κουμπάρος. 

Τουλάχιστον αυτό λέει η λογική μας, αν και η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι τέτοιο. Ποιος ξέρει; Μπορεί να τον αποκαλεί «σύζυγο» χωρίς να έχουν παντρευτεί. Πού ξέρεις...

Λάβε όμως υπόψη ότι ο 45χρονος πολιτικός μηχανικός που παρεμπιπτόντως γνώρισε μέσω της κολλητής της,  της έχει κάνει πρόταση γάμου εδώ και δύο χρόνια. 

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει το 2013 στο «Πρωινό Mou» η πρόταση γάμου έγινε πριν καν φέρει το δαχτυλίδι:  «Είχαμε κάνει μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι, ήταν μια πολύ καθημερινή στιγμή. Εγώ έβαζα καφέ και μάζευα τα ποτήρια και ξαφνικά βλέπω τον Ανδρέα να πέφτει στα γόνατα και να με κοιτάει στα μάτια, βουρκωμένος. Μου είπε: “Έλενά μου σε λατρεύω, θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου”. Και έμεινα “παγωτό”, ανέκφραστη. Λέω “δεν μου συμβαίνει αυτό”. Και αρχίζω και κλαίω και του είπα “Ανδρέα κι εγώ το ίδιο νιώθω”» είχε πει χαρακτηριστικά. 

Δες ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για τον κρυφό γάμο της Jennifer Aniston.