Κοιλάδα Αργολίδας: Ο καπετάνιος πέθανε στο σπίτι των οργίων

Ο συνεργός και το περίστροφο «κοινής χρήσης».
Κοιλάδα Αργολίδας: Ο καπετάνιος πέθανε στο σπίτι των οργίων



Φαντάζομαι, θα παρακολουθείς και εσύ το στόρι της γυναίκας που σκότωσε τον Καπετάνιο στην Κοιλάδα Αργολίδας. Δεν είναι και λίγο να βγαίνεις στη Νικολούλη, να παριστάνεις ότι ψάχνεις τον άντρα σου και μετά να ανακαλύπτουν ότι τον εξαφάνισες εσύ. Μεγάλη ντροπή. 

Όμως η υπόθεση έχει περισσότερο ζουμί, δεν τελειώνει εδώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο σπίτι που βρέθηκε δολοφονημένος ο Θανάσης Λαμπρου γίνονταν ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων. Δεκάδες μάρτυρες που έχουν κληθεί για κατάθεση αναφέρουν ότι ήταν το σπίτι της ακολασίας και ότι καθημερινά μπαινόβγαιναν άντρες και γυναίκες. 

Το συγκεκριμένο σπίτι, μετά τη δολοφονία σκουπίστηκε και σφουγγαρίστηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη σεξουαλικής επαφής και υγρά που ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται υπό έρευνα. Μάλιστα, όλοι οι επισκέπτες του σπιτιού γνώριζαν ότι στο συρτάρι του κομοδίνου υπήρχε ένα «κοινόχρηστο» περίστροφο. 

Επιπλέον, η αστυνομία εκτιμά ότι η Δήμητρα Βούλγαρη- Λάμπρου είχε τουλάχιστον ένα συνεργό στη δολοφονία. Το ίδιο εκτιμά και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του καπετάνιου, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Η 37χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία μέρα ήταν μόνη της. Όμως, θεωρούμε ότι είναι αδύνατο μια γυναίκα που πυροβολεί το σύζυγό της, κάνει όλες αυτές τις κινήσεις για τη συγκάλυψη του εγκλήματος και στη συνέχεια φεύγει για να κατασκευάσει το άλλοθι της, να μην είχε συνεργό».

Δες εδώ το θέατρο της χήρας στο «Τούνελ»: 

Δες ΕΔΩ τα πιο ανατριχιαστικά εγκλήματα της Ελλάδας.