Αυτό το Σαββατοκύριακο αποχαιρετήσαμε δύο είδωλα: Τον Σάκη και τον Βαρουφάκη

Ένας ποπ σταρ και ένας ροκ σταρ αγνοούνται.
Αυτό το Σαββατοκύριακο αποχαιρετήσαμε δύο είδωλα: Τον Σάκη και τον Βαρουφάκη



Γίνεται μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο να χάσεις από τη ζωή σου έναν αγαπημένο ποπ σταρ και έναν ροκ σταρ; Κι όμως, μέσα στον πανικό του δημοψηφίσματος συνέβη και αυτό. Στις δυσάρεστες εμπειρίες των ημερών δεν κατέγραψες μόνο την αναμονή στην ουρά των ATM και τους διαδικτυακούς τσακωμούς αλλά και την απώλεια των Ρουβά - Βαρουφάκη. Τον μεν τον αποχαιρετίσαμε πνευματικά, τον άλλον κυριολεκτικά. 

Γιατί δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά τίποτα πια δεν θα είναι ίδιο στην αθώα, ερωτική και εφηβική σχέση σου με τον Σάκη. Είτε ψήφισες «ναι» είτε «όχι», μόλις είδες την πολιτική του παρέμβαση, πήγες να πνιγείς την ώρα που έτρωγες το παγωτό σου. Και σκέφτηκες πώς είναι δυνατόν ο Σάκης -ο οποίος αν θέλει πάει και στη δουλειά του με ελικόπτερο που λέει ο λόγος- να λέει ότι «έχουμε υποφέρει πολύ τα τελευταία χρόνια»; Μακάρι να υπέφερα και εγώ έτσι.  

Ο Σάκης-πολιτικός, τις επόμενες μέρες δέχτηκε διαδικτυακό bullying μέχρι τελικής πτώσης. Αναγκάστηκε να αλλάξει τις ρυθμίσεις στο YouTube ώστε να μην φαίνονται τα χιλιάδες dislike και τα ελάχιστα like, 87.000 άνθρωποι έκαναν attend στο event «έρανος τροφίμων για τα παιδιά του Σάκη», ενώ εξαφανίστηκαν «λόγω πνευματικών δικαιωμάτων» βίντεο-παρωδίες, όπως για παράδειγμα εκείνο που μιλούσε για τον Σάκη τον άνεργο. Τον πρόσβαλαν, τον τρόλαραν και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα ότι τον απείλησαν κι όλας. Ο Σάκης μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, από εκεί που ήταν ο απόλυτος Έλληνας σταρ, έγινε δυστυχώς περίγελος.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Φανταζόμουν ότι θα ήταν ο άντρας που όποιο επικοινωνιακό λάθος και να έκανε, πάντα θα του το συγχωρούσαμε επειδή επί 20 συνεχόμενα χρόνια μας προσφέρει απλόχερα το σπάνιο σεξ απίλ του (και μερικά απίθανα χιτάκια). Όμως, αυτή τη φορά ούτε κάποιες ορκισμένες Ρουβίτσες δεν του το συγχώρησαν. Παρόλα αυτά, στο μέλλον θα φανεί αν αυτό το επικοινωνιακό τρικ θα ξεχαστεί ή θα έχει κόστος στην καριέρα του.  

Από την άλλη πλευρά, λίγες ώρες μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, μας είπε «bye-bye» και ο Βαρουφάκης. Ένας άντρας που ήταν πιο δημοφιλής ακόμα και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Όταν διαπιστώσαμε αυτή τη λατρεία που έχει ο κόσμος για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, εδώ στο FollowMe κάναμε ολόκληρες αναλύσεις για τη γυναίκα του, το lifestyle του, το σεξ απίλ του, τη μηχανή του, τις φωτογραφίσεις του, τις δηλώσεις του, το styling του και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τη ζωή του. Και το ευχαριστιόμασταν. Αλλά και εκείνον τον αποχαιρετήσαμε για χάρη της διαπραγμάτευσης. Αν ήταν για καλό ή για κακό, αυτό θα το δείξει η ιστορία. 

Προς το παρόν, τους ευχαριστούμε και τους δύο για τις στιγμές που μας προσέφεραν και τους λέμε «εις το επανειδίν»!  

Δες ΕΔΩ γιατί η ζωή με τον Yanis είχε σασπένς.