The Voice Tελικός: Τα ντουέτα των coaches με τους παίκτες μας έκαναν να ξενυχτήσουμε

Εξαιρετικές φωνές, δυνατές συνεργασίες, υπέροχο αποτέλεσμα… Ένας (ή μάλλον τέσσερις) από τους λόγους που περιμένουμε το The Voice 3
The Voice Tελικός: Τα ντουέτα των coaches με τους παίκτες μας έκαναν να ξενυχτήσουμε



Την ευκαιρία να ακούσουμε τους 4 φιναλίστ του Voice 2 με τους κριτές τους είχαμε στο τελευταίο live του talent show και το αποτέλεσμα… εξαιρετικό! Τις εντυπώσεις κέρδισε ο Νεκτάριος Μαλλάς με την Μελίνα Ασλανίδου, ερμηνεύοντας το «Δε Μιλάμε», αναγκάζοντας και την Δέσποινα Βανδή να… χειροκροτήσει το δέσιμο και το τελικό αποτέλεσμα των δυο.

Από την πλευρά της, η Δέσποινα και η φιναλίστ της, Άννα Βιλανίδη, τραγούδησαν το «Greatest Love Of All» της Whitney Houston σε μια συγκλονιστική στιγμή στη βραδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο παίκτης του, Κώστας Αγέρης, ερμήνευσαν το «Γράμμα» του Γιάννη Πάριου, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει τον coach για την επιλογή του, καθώς οι φωνές τους έδεσαν αρμονικά.

Τέλος, ο Μιχάλης Stavento επέλεξε ένα δικό του τραγούδι να τραγουδήσει με την Άννα Καμπανέλη. Ο coach της νεαρής παίκτριας επέλεξε τα «Aναδρομικά», το οποίο είχε τραγουδήσει πριν από μια διετία με την Alessandra Rassimov.

Δείτε όλα τα ντουέτα του τελικού:

Kατερίνα Καμπανέλη και Μιχάλης Stavento- Αναδρομικά

Νεκτάριος Μαλλάς και Μελίνα Ασλανίδου-Δε μιλάμε

Κώστας Αγέρης και Αντώνης Ρέμος-Ένα γράμμα

Άννα Βιλανίδη και Δέσποινα Βανδή-Greatest Love Of All