Μαριέττα Χρουσαλά: Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου

Όπως είπε και η ίδια, η οικογένεια είναι το παν!
Μαριέττα Χρουσαλά: Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου



Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγος της, Λέων Πατίτσας, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, με την γνωστή παρουσιάστρια να δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ! πως είναι όλη της η ζωή!

Μάλιστα, η Μαριέττα αποκάλυψε και το όνομα του γιου της, που θα βαφτιστεί στη Μύκονο σε λίγες εβδομάδες (έχει μια κόρη, την Μάργκω) ενώ σχολίασε και τα επαγγελματικά της σχέδια με την σειρά πέδιλων που έχει λανσάρει…

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μαριέττα Χρουσαλά:

-Όταν ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι σου, ένιωσες όπως την πρώτη φορά;

Αν και μου φαινόταν απίστευτο, ένιωσα ακριβώς το ίδιο. Είναι περίεργο γιατί νομίζεις ότι εφόσον είναι μια εμπειρία που την έχεις ζήσει ξανά, τη δεύτερη φορά κάτι θα έχει αλλάξει, δεν θα είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα. Κι όμως, αυτό δεν ισχύει. Είναι ακριβώς το ίδιο! Πάλι έκλαψα, συγκινήθηκα πολύ και ένιωσα απίστευτη χαρά σαν να ήταν η πρώτη φορά.

-Σύντομα θα γίνει η βάφτιση του μικρού στη Μύκονο. Ποιο είναι το όνομα που έχετε επιλέξει και ποιοι οι νονοί του;

Νονοί θα είναι ένα φιλικό μας ζευγάρι και ο μικρός μας θα βαφτιστεί Σπύρος, από το όνομα του πατέρα του Λέοντα.

-Σκέφτεσαι καθόλου το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, εφόσον περάσει κάποιος καιρός φυσικά;

Δεν αποκλείουμε τίποτα γιατί είμαστε νέοι ακόμη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πάντως νομίζω ότι θα το σκεφτόμασταν. Τα παιδιά εξάλλου είναι ευτυχία!

-Υπάρχει μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο;

Αν υπάρχει, θα ήθελα πολύ να το πεις και σε εμένα. Έχω έναν ευτυχισμένο γάμο, αλλά δεν ξέρω το μυστικό. Υποθέτω πως κρύβεται μέσα στην αγάπη, στο σεβασμό και την αλληλοκατανόηση. Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα έναν άνθρωπο που μου τα προσφέρει όλα αυτά. Βέβαια καλό είναι αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις έπειτα από χρόνια, καθώς τότε σίγουρα θα έχω απάντηση γιατί η ευτυχία σε ένα γάμο δεν πρέπει να είναι εφήμερη, αλλά να έχει διάρκεια.

-Δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά στο εξωτερικό με τα πέδιλα που φτιάχνεις. Νιώθεις δικαίωση;

Δεν αισθάνομαι δικαίωση, ούτε καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να νιώθω έτσι. Κάνω κάτι για τον εαυτό μου, που ξεκίνησε ξαφνικά, έπειτα από παρότρυνση του συζύγου μου, μου αρέσει πολύ, είναι δημιουργικό, με γεμίζει και είμαι χαρούμενη που το έφτασα σε αυτό το επίπεδο. Τώρα πια κάνω εξαγωγές σε μεγάλα καταστήματα του εξωτερικού.

-Τι σου δίνει χαρά και ελπίδα και τι σε φοβίζει;

Σίγουρα τα παιδιά μου και κάθε στιγμή που περνώ μαζί τους με γεμίζουν χαρά και ελπίδα. Με φοβίζει το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού κακού που συνδέεται πάντα με την υγεία και την οικογένεια. Είναι αυτές οι κακές σκέψεις που όλες οι μαμάδες κάνουμε σε ανύποπτο χρόνο.

-Η οικογένεια είναι το παν;

Εννοείται ότι είναι το παν. Δεν μπορώ πια να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου.

Δες ΕΔΩ πως έχασε η Μαριέττα Χρουσαλά τα 7 κιλά της εγκυμοσύνης της