Βίκυ Καγιά: Θα κάνει δεύτερο παιδί;

Η νέα της ζωή, τα κιλά της εγκυμοσύνης και τα σχέδια για το μέλλον!
Βίκυ Καγιά: Θα κάνει δεύτερο παιδί;



Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, Bianca, η Βίκυ Καγιά, μιλάει στο περιοδικό Hello! δηλώνοντας πλήρης από την καριέρα της και την οικογενειακή της ζωή.

Τα κιλά της εγκυμοσύνης

Ανανεωμένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, η 36άχρονη Βίκυ έχει ήδη χάσει τα 8 επιπλέον κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, παρόλο που νιώθει άβολα ακόμη από την τομή της καισαρικής. Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, ούτε διατροφή ούτε γυμναστική. Απλά όταν βγήκε από το μαιευτήριο, τις είχαν μείνει μόνο τα 3 κιλά που έφυγαν φυσιολογικά, καθώς είναι τέτοια η σωματοδομή της.

 Η ζωή με τη μικρή Bianca

Οι πρώτες μέρες στο σπίτι της με τον Ηλία Κρασσά μοιάζουν με ευλογία, όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Τι κι αν κοιμάται ελάχιστα, το σπίτι είναι γεμάτο μωρουδιακά. Τη θηλάζει κι είναι χαρούμενη γι αυτό. Όπως η ίδια τονίζει «είναι πολύ έντονη αυτή η επαφή του θηλασμού.»

Ως νέα μαμά, χρειάστηκε τη βοήθεια μιας μαίας για να μάθει να την αλλάζει και πως θα την φροντίζει, καθώς το συναίσθημα της μητρότητας είναι σημαντικό και σοβαρό για εκείνη, μιας και νιώθει πολύ έντονα την ευθύνη αυτού του μικρού πλάσματος και φοβάται μήπως την πονέσει καθόλου κατά λάθος.

Παράλληλα, η Βίκυ δεν έκρυψε ότι από το πρώτο δευτερόλεπτο που είδε το μωρό ένιωσε μέσα της να αλλάζει, ενώ δήλωσε πως η βάπτιση θα γίνει σε περίπου ένα χρόνο και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το μυστήριο να γίνει στο Παρίσι, όπως και ο γάμος της.

Τόσο εκείνη όσο και τα δύο παιδιά του Ηλία Κρασσά από τον πρώτο του γάμο, Γιώργος κι Εριέττα, νιώθουν τρομερή χαρά με την μικρή τους αδερφούλα, την κοιτάνε όλη την ώρα και θέλουν να την έχουν στην αγκαλιά τους.

Ενώ ο Ηλίας Κρασσάς είναι ο άντρας που θα ευχόταν κάθε γυναίκα. Ξυπνάει μαζί της το βράδυ, κάνει μπάνιο το μωρό και περιμένουν να ισορροπήσει η νέα της οικογένεια για να κάνουν κι άλλα παιδάκια.

Η Βίκυ νιώθει άνετα στο ρόλο της μητέρας. Η αλήθεια είναι ότι πάντα φανταζόταν τον εαυτό της ως μαμά. Όπως, η ίδια τονίζει «Το ήξερα ότι θα γίνω μαμά, απλώς έπρεπε να έρθει η σωστή στιγμή, για να νιώσω ασφάλεια.». Ο Ηλίας, που γνωρίστηκαν σε επαγγελματικό ραντεβού, αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη της για ασφάλεια και φροντίδα, βγάζοντας την με την υπομονετικότητα, τη διακριτικότητα και το δυναμισμό του, και ήταν τελικά έρωτας με την πρώτη ματιά, αφού η ίδια αναγνώρισε στα μάτια του όλα όσα χρειαζόταν κι είχε ανάγκη από την πρώτη στιγμή.