Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον ΑΝΤ1; Ο Γιάννης Λάτσιος αποκαλύπτει

Ο διευθυντής προγράμματος απαντά στις φήμες που έβαλαν τον Ουγγαρέζο να τσακωθεί με τον Σεφερλή!
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον ΑΝΤ1; Ο Γιάννης Λάτσιος αποκαλύπτει



Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φημολογείται έντονα πως συζητάει με τον ΑΝΤ1 για να μετακομίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Τι ισχύει ωστόσο; Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Γιάννης Λάτσιος, διέψευσε τις φήμες τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα νέο σε αυτή την υπόθεση.

«Δεν έχει συμβεί κάτι με τον Δημήτρη. Οταν και εφόσον συμβεί κάτι, θα το ακούσετε. Απ' ό,τι γνωρίζω ο Δημήτρης βρίσκεται στο «Mega με μία», η Μαίρη είναι στο «Πρωινό». Με τη Μαίρη τώρα το ότι συζητάμε διάφορα πράγματα είναι αλήθεια. Εχουμε μία σταθερή σχέση, την πιστεύουμε πολύ και είναι στις σκέψεις κάποια εκπομπή για την απογευματινή, καλοκαιρινή ζώνη», δήλωσε στο TV Έθνος ο Γιάννης Λάτσιος με τις φήμες μετακόμισης του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ANT1 να προκαλούν και... καυγά στον αέρα με τον Μάρκο Σεφερλή!

Τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τον πιστεύετε;

Εχει ενδιαφέρον και έχει αδικήσει κατά τη γνώμη μου πολλές φορές μέχρι τώρα τον εαυτό του. Ομως, δυνατότητες υπάρχουν. Και να σας πω κάτι; Στο θέμα του παρουσιαστή δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, είναι και θέμα χαρακτήρα και το πόσο μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις.

Και από Οκτώβρη τι έρχεται στον ΑΝΤ1; Τι θα περιλαμβάνει το «μενού»;

Στόχος είναι να έχουμε ένα πλήρες πρόγραμμα. Ενα μείγμα προγράμματος που θα υπάρχει πρωινή και απογευματινή ζώνη, θα υπάρχει μυθοπλασία στο 9 με 11 μ.μ., όπως το «Μπρούσκο» που του αλλάζουμε ζώνη και το «Ταμάμ». Αλλά και κάποιες ακόμη σειρές που τώρα συζητάμε. Θα βγει στον αέρα το «Familiar», το «Ρουά Ματ», μέσα στο 2016 το «Voice» και βεβαίως θα υπάρχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και η ζώνη του late night.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη Ναταλία Γερμανού και για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα που επιχείρησε φεύγοντας από τον ΑΝΤ1;

Προσπαθεί... Νομίζω, όμως, πως πρέπει να τολμήσει να κάνει ανοίγματα επί της ουσίας και να μη μένει στην επιφάνεια.

Η... μεταμεσονύχτια προσπάθεια του Θοδωρή Αθερίδη στο «Αργά» ήταν πετυχημένη;

Μου άρεσε... Είναι μια εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη, την έχει «στοιχειώσει» με την παρουσία του, όμως, ναι, ο Θοδωρής μου άρεσε. Βλέπετε, είναι σε ένα μικρό κανάλι, στο Action24, και παρ' όλα αυτά κατάφεραν να κάνουν κάτι που να κινήσει το ενδιαφέρον και να συζητιέται, γιατί είχαν μεράκι.