Game Of Thrones (Spoiler Alert!): Χαμός στο twitter για το συγκλονιστικό φινάλε της σεζόν! Ποιος πέθανε πάλι;

Μα, θα μείνει κανείς ζωντανός σε αυτή την σειρά;
Game Of Thrones (Spoiler Alert!): Χαμός στο twitter για το συγκλονιστικό φινάλε της σεζόν! Ποιος πέθανε πάλι;



Η 5η σεζόν του Game Of Thrones ολοκληρώθηκε με έναν απροσδόκητο θάνατο, καθώς ο Jon Snow πάνω που είχε αρχίσει να γίνεται βασικός χαρακτήρας… πέθανε!

Να σας προειδοποιήσουμε με ένα gif από την Melisandre για αυτά που θα επακολουθήσουν…

Οι τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου έχουν την ευκαιρία να δουν την «σατανική» βασίλισσα, Cersei Lannister, να τιμωρείται παραδειγματικά ενώ το «Μεγάλο Σπουργίτι» δίνει εντολή να την διαπομπεύσουν δημόσια στους δρόμους του Kings Landing. Το μέλλον της για τον 6ο κύκλο είναι αμφίβολο…

Στον Βορρά, ο Stannis μετά την θυσία της κόρης του βλέπει τον μισό του στρατό να φεύγει, την γυναίκα του Selyse να αυτοκτονεί (κρεμιέται σε δέντρο) ενώ ένας άλλος στρατιώτης τον πληροφορεί πως το δεξί του χέρι, η Melisandre, έφυγε!

Kαι πάμε στα σπουδαία… ο Jon Snow αντιλαμβάνεται πως τελικά δεν είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τους κατοίκους του Castle Black στην ασφάλεια καθώς τον μισούν όλοι (!) και του στήνουν παγίδα.

Ποια παγίδα; Ο Olly ειδοποιεί τον Jon πως ο θείος του Benjen βρέθηκε ζωντανός και τον οδηγεί σε παγίδα όπου τον περιμένουν οι λεπίδες των Night Watch, φυσικά τον μαχαιρώνουν αρκετές φορές, με το τελειωτικό χτύπημα να έρχεται από τον Olly, αφήνοντας τον Snow να πεθάνει στο χιόνι.

Πεθαίνει όμως; Σύμφωνα με τα όσα λένε οι fans του στο twitter όχι (στο σύμπαν του George Martin άλλωστε όλα είναι πιθανά)! Θα του δούμε να επιστρέφει άγνωστο βέβαια ακόμη σε πια μορφή.

Όσο για την βασίλισσα Καλίσι; Την είδαμε στο 9ο επεισόδιο να σκαρφαλώνει στην πλάτη του Ντρόγκον, του δράκου της και να διαφεύγει από την ενέδρα που της είχαν στήσει οι Harpy’s Sons και την βλέπουμε στα βουνά, μακριά από το Mereen όπου είναι η φρουρά της και τα σχέδια της για τον Σιδηρούν Θρόνο.

Το τέλος πάντως δεν άρεσε ιδιαίτερα στους fans (μα, να πεθάνει ο Jon;) και οι αντιδράσεις στο twitter έχουν ήδη ξεκινήσει. Ακόμα και ο «μεγάλος» Steven King πήρε θέση και όχι ιδιαίτερα κολακευτική…

Κύριε Martin θα ζήσει κανείς επιτέλους;

Το #GameofThronesFinale είναι φυσικά νο1 trend στο twitter (και στο ελληνικό!) με τους φανατικούς λάτρεις της σειράς και των βιβλίων να δηλώνουν σοκαρισμένοι για το λουτρό αίματος του τελευταίου επεισοδίου.

 

Δες ΕΔΩ τι έχουμε μάθει από τις ηρωίδες του Game Of Thrones