Σπυροπούλου- Λιάγκας: Πόλεμος δίχως τέλος!

Η παρουσιάστρια δεν κάνει βήμα πίσω και απαιτεί το ακέραιο ποσό των 520.000 ευρώ!
Σπυροπούλου- Λιάγκας: Πόλεμος δίχως τέλος!



Η διαμάχη ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιώργο Λιάγκα δεν έχει τελειωμό. Όπως είναι γνωστό, η ξανθιά παρουσιάστρια επικαλούμενη διάφορα προσβλητικά σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς στην εκπομπή "Το Πρωινό" τα οποία αφορούσαν την προσωπική της ζωή, ζητά το ποσό των 520.000 ευρώ (260.000 ευρώ από τον Γιώργο Λιάγκα και άλλα τόσα από την Σάσα Σταμάτη), ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που της προκάλεσαν. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Σπυροπούλου δεν είναι διαθετειμένη να κάνει πίσω, ενώ η δίκη της υποθέσης αναβλήθηκε για τις 17 Δεκεμβρίου 2015, έπειτα από αίτημα υπεράσπισης.

"Δεν γλείφεις σήμερα Σάσα; Τώρα που δεν απέσυρε την αγωγή δεν γλείφεις" σχολίασε μάλιστα σήμερα ο Λιάγκας, ενώ η Σταμάτη απάντησε: "Δεν έγλειψα Γιώργο μου". "Να είσαι στη ζωή σου, σταθερή. Ο κόσμος εκτιμά τους ανθρώπους που είναι σταθεροί. Δεν έφταιξες πουθενά, δεν έχεις να ζητήσεις συγγνώμη από κανέναν. Ούτε χιούμορ. Με κάποιους ανθρώπους ούτε χιούμορ δεν δικαιούμαστε να κάνουμε" συνέχισε ο Λιάγκας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή Γιώργος Λιάγκας; Ποιος έχει τελικά δίκιο; Διάβασε ΕΔΩ