#ΤΒΤ: Η ρετρό ιστορία της εβδομάδας

Ελεονώρα Μελέτη: Τι έλεγε και πώς φωτογραφιζόταν 6 χρόνια πριν!
#ΤΒΤ: Η ρετρό ιστορία της εβδομάδας



Eίναι Ιανουάριος του 2009, ένας νέος χρόνος έχει μόλις ξεκινήσει και η Ελεονώρα Μελέτη είναι ερωτευμένη. Ξυπνά πολύ πρωί για την εκπομπή της στο STAR, δεν έχει καθόλου ελεύθερο χρόνο, την κυνηγά ακόμη ο «Πρωινός Καφές» και η ξανθιά μπούκλα - δαχτυλίδι αλλά έχει στο πλευρό της τον Γιάννη Ολζιέρσκυ και αυτό αρκεί για να βλέπει τη ζωή από τη θετική της πλευρά.

Μιλά στο ιστορικό πια, «Down Town» για άνδρες, σχέσεις, οικογένεια, φιλοδοξίες και συνεργάτες:

- Τι γνώμη έχεις για την εκπομπή σου;
«Αν με έβαζες να χαρακτηρίσω την εκπομπή μου, θα σου έλεγα ότι είναι ένα πολύ γερό σκαλοπάτι για να φτάσω εκεί που θέλω - κάτι πιο κοινωνικό, μονοθεματικό, όχι τόσο lifestyle».

- Σου λείπει ο Πρωινός Καφές;
«Καθόλου. Καθόλου. Μου φαίνεται πολύ πίσω αυτή η εποχή, δεν θυμάμαι πλέον λεπτομέρειες, σαν να μην το βίωνα όταν το ζούσα. Υπάρχει λόγος και γι΄ αυτό. Όταν κάνεις κάτι και θέλεις να τελειώσει, είσαι ένα βήμα από το να μην σου λείψει κιόλας. Είναι σαν την σχέση: Όταν θέλεις εσύ να χωρίσεις, δεν σου λείπει μετά ο άλλος».

- Γιατί έστειλες εξώδικο στο «Κους - Κους» του ALPHA;
«Έστειλα ένα εξώδικο, ναι. Είναι η πρώτη φορά που τόλμησα να κάνω αυτό που ένιωθα. Είχα νιώσει και άλλες φορές την ανάγκη να στείλω εξώδικο, ίσως και αγωγή... Αυτή τη φορά όμως, το έκανα γιατί άκουσα χαρακτηρισμούς πέρα από κάθε όριο. Επίσης, για πρώτη φορά ενοχλήθηκαν τόσο πολύ άνθρωποι του περιβάλλοντός μου».

- Πώς είναι η σχέση σου με τον Γιάννη;
«Είμαστε μαζί έναν χρόνο, σαν χτες μου φαίνεται. Αν μου έλεγες πριν έναν χρόνο πώς θα εξελισσόταν η ζωή μου, θα γελούσα, δεν θα σε πίστευα. Όλα έγιναν τόσο φυσικά, τόσο αβίαστα. Το συζητούσαμε όταν αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Νιώθαμε πως αν δεν γινόταν εκείνη τη στιγμή, θα σκάγαμε».

- Ποιος γκρινιάζει πιο πολύ στο σπίτι;
«Εγώ. Είμαι υστερική και δεν περίμενα ότι θα γινόμουν έτσι. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που είχα μάθει να μου τα φτιάχνουν οι άλλοι. Αν δω το χαλί λίγο στραβό ή αν ο Γιάννης παρατήσει το φαγητό του στο τραπέζι του σαλονιού, τρελαίνομαι. Από την άλλη όμως, είναι χαριτωμένο. Μου αρέσει που αφήνει τα σημάδια του παντού».

- Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τους άνδρες;
«Είναι ωραία πλάσματα, τους γουστάρω. Έχουν ένα μυστήριο μέσα τους αλλά ταυτόχρονα είναι πιο απλοί από τις γυναίκες. Πάντα τα πήγαινα καλά με τους άνδρες, υπήρχαν περίοδοι που οι παρέες μου ήταν επί το πλείστον ανδρικές. Κι εγώ μέσα μου είμαι αγοροκόριτσο, μέχρι και στο ντύσιμό μου. Δεν μπορώ να πω ότι έχω ταλαιπωρηθεί ποτέ από άνδρα. Τώρα όμως, δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους άνδρες. Μπορώ να μιλάω μόνο για τον Έναν».

- Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε έναν χρόνο;
Ένα βήμα πιο πέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα γάμος. Για 'μενα μπορεί να σημαίνει και ένα παιδί. 

- Νιώθεις έτοιμη να γίνεις μητέρα;
Αν μου έκανες αυτήν την ερώτηση πριν έναν χρόνο, θα σου έλεγε "Καλά στην άλλη ζωή"! Νομίζω όμως, πως την ανάγκη της μητρότητας στην γεννάει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου... Φαντάζομαι τη στιγμή που θα γίνω και εγώ μάνα. Έχω κάνει τα ταξίδια μου, τα σπορ μου, έχω κάνει διακοπές, ξενύχτια, δεν μου έχει λείψει τίποτα για να σκεφτώ ότι ένα παιδί θα με κλείσει μέσα στο σπίτι».

- Θες να περάσεις με τον Γιάννη το υπόλοιπο της ζωής σου;
«Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό. Νιώθω ότι θέλω να είναι εκείνος ο πατέρας των παιδιών μου».

* H στήλη αυτή βασίζεται στο παγκόσμιο hashtag «Throwback Thursday».

Διαβάστε ΕΔΩ την ρετρό ιστορία της προηγούμενης εβδομάδος.