BB King: Σοκάρουν οι κόρες του-Ο πατέρας μας δολοφονήθηκε!

Σκηνές από ταινία μυστηρίου θυμίζουν όσα λένε οι κόρες του θρύλου της μουσικής.
BB King: Σοκάρουν οι κόρες του-Ο πατέρας μας δολοφονήθηκε!



Ο BB King έφυγε από τη ζωή στις 14 Μαΐου σε ηλικία 89 ετών μετά από αρκετά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, με τους γιατρούς να κάνουν για φυσικά αίτια θανάτου. Οι κόρες του, ωστόσο, ισχυρίζονται πως ο πατέρας τους δολοφονήθηκε με δηλητήριο!

Οι Karen Williams και Patty King κατηγορούν τους δυο βοηθούς τους πατέρα τους, LaVerne Toney και Myron Johnson πως τον δηλητηρίασαν, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε το Associated Press.

«Πιστεύω πως ο πατέρας μου δηλητηριάστηκε. Του χορηγήθηκαν ουσίες που δεν ήταν στην φαρμακολογία του. Πιστεύω πως τον δολοφόνησαν», τονίζει η Patty King στην κατάθεση της και μάλιστα κατονομάζει τον Toney σαν τον άνθρωπο που χορήγησε το δηλητήριο στον πατέρα της!

Και η κατάθεση της Patty συνεχίζεται: «Δεν μας άφησε να δούμε την σωρό του για μια εβδομάδα. Ούτε καν στο φέρετρο του. Είμαστε τα παιδιά του. Θα παλέψουμε για να αποδείξουμε την αλήθεια».

Πλέον θα γίνει νεκροτομή στο σώμα του θρύλου της μουσικής, κάτι που προκάλεσε δυσαρέσκεια στον δικηγόρο του King, που δήλωσε: «Ο BB δεν ήθελε ποτέ να του γίνει τέτοια διαδικασία. Όλα αυτά είναι απλά ασεβή».

Τι συνέβη τελικά στον 89χρονο BB King;

Και αυτές είναι οι κόρες του Κing. Η Patty...

Kαι η Karen...

Tags: