Ναταλία Γερμανού: Χρειάζομαι έναν άντρα που θα συγκινήσει τον εγκέφαλο μου!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μόνη και αναζητά τον επόμενο σύντροφο της…
Ναταλία Γερμανού: Χρειάζομαι έναν άντρα που θα συγκινήσει τον εγκέφαλο μου!



Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο περιοδικό Hello για την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητα της, τονίζοντας πως χρειάζεται στη ζωή της έναν άντρα που θα της συγκινήσει τον εγκέφαλο με σεισμικές δονήσεις!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έχεις ανάγκη να θαυμάζεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου;

«Μόνο. Αν δεν θαυμάζω έναν άνθρωπο θα μου τελειώσει πολύ γρήγορα η ιστορία. Μπορεί να έχω μια περιπέτεια μαζί του, αλλά αν δεν υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού για το μυαλό και την προσωπικότητα του η σχέση έχει ημερομηνία λήξης».

Με το χέρι στην καρδιά, εκμεταλλεύτηκες ποτέ σχέση σου;

«Όχι, ποτέ στη ζωή μου και μπορώ να το ορκιστώ στο Ευαγγέλιο. Δεν κατακρίνω αυτές που το κάνουν, γιατί η ζωή είναι δύσκολη και κάπως πρέπει να βιοποριστούμε, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ. Μπορεί να μη χρειάστηκε, αλλά νομίζω ότι και αυτό να χρειαζόταν, είναι από αυτούς τους μικρούς κώδικες ηθικής που έχω να μην χρησιμοποιώ τον έρωτα για προσωπικό συμφέρον».

Τι κρατάς από τις σχέσεις σου;

«Την ουσία. Δεν μετανιώνω για καμία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις τοποθετώ όλες στο ίδιο επίπεδο και ότι για μένα είχαν την ίδια αξία και την ίδια ουσία. Όχι, θα είναι ψέμα αυτό.  Για κάποιους δεν θυμάμαι τίποτα, εκτός από ελάχιστα πράγματα ενώ για άλλους θυμάμαι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δεν κρατάω κακίες, δεν θέλω ο άντρας που θα με χωρίσει να πάει στο Άγιο Όρος!».

Γιατί οδηγείς τον εαυτό σου σε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς;

«Τόσα χρόνια τύχαινε. Θέλεις οι συγκυρίες, θέλεις ότι κινιόμουν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο καλλιτεχνικό χώρο και δεν άνοιγα τα μάτια μου να κοιτάξω τι υπάρχει παραέξω; Τύχαινε οι 8 στις 10 σχέσεις μου να είναι μέσα από τον χώρο και για αυτό να γίνονται γνωστές. Αυτό που χρειάζομαι αυτή την στιγμή είναι ένας άντρας ο οποίος θα με συγκινήσει με σεισμικές δονήσεις τον εγκέφαλο μου».