Μενεγάκη - Μελέτη: Η τηλεοπτική τους συνάντηση έναν χρόνο μετά!

Τι συζήτησαν οι δύο παρουσιάστριες στον καναπέ της «Ελένης»...
Μενεγάκη - Μελέτη: Η τηλεοπτική τους συνάντηση έναν χρόνο μετά!



Ήταν Νοέμβριος του 2014 η τελευταία φορά που η Ελεονώρα Μελέτη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Σήμερα οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν ξανά στον καναπέ της «Ελένης» και μίλησαν για όλα.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν η εκπομπή ξεκινήσει η Ελένη Μενεγάκη της έδωσε να φορέσει το ροζ κραγιόν της για να φωτίσει περισσότερο το μακιγιάζ της.

Οι δύο παρουσιάστριες, ντυμένες με μακριά φορέματα, μίλησαν αρχικά για τον αθλητισμό. «Ο αθλητισμός είναι για ΄μενα έρωτας και εξάρτηση. Μου αρέσει η φύση, είμαι άνθρωπος της αδρεναλίνης» αποκάλυψε η Μελέτη και συνέχισε κάνοντας χιούμορ: «οι φίλοι μου μου έχουν στείλει υπερηχογράφημα με ένα μωρό πάνω σε μια σανίδα και την επισήμανση "αυτό είναι το δικό σου μωρό"».

H Eλεονώρα Μελέτη μίλησε και για την αναγκαστική απουσία της από τον αθλητισμό για δύο ολόκληρα χρόνια λόγω ενός προβλήματος υγείας με τη μέση της και αποκάλυψε ότι εκείνη η περίοδος ήταν πολύ καταθλιπτική για εκείνη. 

Η τηλεοπτική συζήτηση πήγε και στα χρόνια του «Πρωινού Καφέ» με την παρουσιάστρια του «Έψιλον» να αναφέρει: «Όλα έγιναν μέσα σε ένα απόγευμα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ριζικά» ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν άτομα από τον χώρο της τηλεόρασης με τους οποίους δεν ανταλλάσσει ούτε «γεια», απάντησε: «Βέβαια και υπάρχουν εγώ όμως, θα μιλήσω σε όλους. Θα απευθύνω την καλημέρα μου και θα έχω πολύ κοινωνική συμπεριφορά απέναντί τους όταν τους δω αλλά δεν ξεχνώ».

Με χαλαρή κουβέντα κύλησε η υπόλοιπη ώρα με τις Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη να ανταλλάσσουν γνώμες, απόψεις και να κάνουν χιούμορ.