Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Οι Έλληνες celebrities παίζουν με τον φακό, αποκαλύπτουν συνήθειές τους, χαρίζουν τα πιο ζεστά τους χαμόγελα και δείχνουν την καθημερινότητά τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης σήμερα Πέμπτη είχε διάθεση για παιχνίδια. Φόρεσε μια λευκή μάσκα και έγραψε στο Instagram του «face off». Το σχόλιο του τραγουδιστή μας θύμισε την αντίστοιχη ταινία με τον John Travolta και τον Nicolas Cage. «Χωρίς πρόσωπο» και πάντα με όρεξη ο «Μουζού»!!!

Ο Κώστας Φραγκολιάς ξυπνά καθημερινά πολύ πρωί για να βρίσκεται στην εκπομπή «Happy Day» του ALPHA. Μέχρι η θεματολογία της εκπομπής να ετοιμαστεί και οι παρουσιάστριες να βαφτούν και χτενιστούν, ο Κώστας Φραγκολιάς παίζει παιχνίδια με το κινητό του. Σήμερα μαζί με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, διαγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι γνώσεων με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εκτελεί χρέη φωτογράφου (!) Αλήθεια δεν μας είπατε, ποιος νίκησε (;)

Η Δούκισσα Νομικού είναι το «κορίτσι του Μάη». Δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια αφού ανέβασε μια φωτογραφία της με λουλουδένιο στεφάνι στα social media και σχολίασε από κάτω: «Σήμερα με λένε το «κορίτσι του Μάη». Άντε με το καλό και το «κορίτσι του Ιούνη» όμορφη Δούκισσα!!!

Η Ζέτα Δούκα βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για την κινηματογραφική ταινία «Μαγικός Καθρέφτης» του Χρήστου Δήμα. Ξύπνησε νωρίς το πρωί και πήγε κατευθείαν για γύρισμα, αφού πέρασε πρώτα από το μακιγιάζ για να βαφτεί, να χτενιστεί και να ποζάρει για τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο «μαγικός καθρέφτης» την αγαπά πολύ!!!

Διαβάστε ΕΔΩ πώς καταφέρνει η Μαρία Σολωμού να παραμένει αδύνατη.