Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το κρίσιμο meeting και οι φωνές

Τα νούμερα τηλεθέασης προκάλεσαν αναστάτωση στην Σπυροπούλου και στον ALPHA.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το κρίσιμο meeting και οι φωνές



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είδε τα μηχανάκια της AGB να της προσφέρουν το 5% της τηλεθέασης το περασμένο Σάββατο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα από τα κρισιμότερα meeting της εκπομπής της, στο οποίο υπήρξαν μέχρι και κλάματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του FollowMe η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Κυριακής συγκάλεσε σύσκεψη με τους συνεργάτες της όπου έψαξε να βρει τι έφταιξε για το 5% του Σαββάτου αλλά και πως έφτασαν τα νούμερα εκεί. Και το κλίμα μόνο ιδανικό δεν ήταν...

Η ένταση στο meeting roοm στην Κάντζα ήταν τέτοια που υπήρξαν μέχρι και κλάματα ωστόσο δεν πάρθηκαν σοβαρές αποφάσεις καθώς κάτι τέτοιο θα γινόταν εν θερμώ με ίσως καταστροφικά αποτελέσματα. Και όλα αυτά ενώ από την εκπομπή της Σπυροπούλου έχουν αποχωρήσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν 16 συντελεστές!

Πάντως, απέναντι από την Κωνσταντίνα υπήρχε το… αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Μαρία Μπεκατώρου, μιας και το Πρωινό ΣουΚου σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης της AGB φτάνοντας στο εντυπωσιακό 28.8%.

Συμβαίνουν και αυτά…