Κώστας Σόμμερ: Aν με πουλήσει γυναίκα θα της πιω το αίμα!

Από τα αρσενικά που στο πέρασμά τους έκαναν- και ακόμα κάνουν- πολλές γυναικείες καρδιές να φτερουγίζουν...
Κώστας Σόμμερ: Aν με πουλήσει γυναίκα θα της πιω το αίμα!



Από τη μία ο Κώστας Σόμμερ δηλώνει εργένης και από την άλλη fan των μακροχρόνιων σχέσεων. Άντε μετά να καταλάβεις τι θέλει από τη ζωή του! Πάντως, παρόλο που από δίπλα του έχουν περάσει πολλές κούκλες επώνυμες της showbiz και εμφανισιακά δείχνει ατίθασος, άμα βρεις το κουμπί του γίνεται "βούτυρο"! 

Ο ίδιος, μίλησε στο περιοδικό You για τις γυναίκες, τις απιστίες, τη νέα του επιχειρηματική κίνηση, ένα βενζινάδικο στην Παραλιακή, ενώ παράλληλα δεν απέκλεισε ακόμα και το ενδεχόμενο ενός γάμου... 

Αν και πολλοί θεωρούν πως είναι φανατικός εργένης, ο ίδιος απαντά: "Καμία σχέση με φανατικό εργένη. Έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Όταν είμαι μόνος μου είμαι μόνος μου, όταν είμαι κάπου είμαι κάπου. Τα ταξίδια, όμως, και ο τρόπος ζωής μου δεν με αφήνουν να στεριώσω. Τώρα που είμαι σε μια ηλικία όπου έχω γευτεί αυτά που θέλω, ζητάω κι άλλα πράγματα.  Μια οικογένεια, τον καρπό μου". 

"Δεν είμαι του γάμου και του αρραβώνα αλλά ένα παιδάκι μου αρέσει, αν και δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να μεγαλώσετε μαζί ένα παιδί. Αν κάνεις, βέβαια, παιδί μικρός τότε είσαι πιο ανεκτικός, ενώ σε πιο μεγάλη ηλικία πολύ δύσκολα υποχωρείς σε κάποια πράγματα και δεν ανέχεσαι τα πάντα σε μια σχέση. Αν είναι, πάντως, λίγο “μάγκας” η γυναίκα σε πάει από δω κι από κει αλλά στο τέλος σε καταφέρνει" δήλωσε.

Όσο για το αν έχει βρει την γυναίκα της ζωής του; "Όταν δεν ξέρω ακόμα καλά-καλά που βαδίζω και τι κάνω, πώς θα μιλήσω δημόσια για τα προσωπικά μου; Είμαι τρελός εγώ, μπορεί να ξυπνήσω αύριο φουλ ερωτευμένος και μεθαύριο να μη θέλω να την ξαναδώ ποτέ". 

Αν τον προδώσει μια γυναίκα; "Θέλω έναν άνθρωπο να με προσέχει και να τον φροντίζω, να νιώθω ασφάλεια. Δύσκολα, βέβαια, δένομαι, αλλά αν δεθώ, μένω. Αν με πουλήσει, όμως, γυναίκα -και όχι μόνο- θα της πιω το αίμα". 

Για το γεγονός ότι αλλάζει συχνά look και πώς τον προτιμούν οι γυναίκες: "Είπαν διάφορα, ότι έκανα botox, λίφτινγκ και ότι έχω βάψει τα μαλλιά μου. Δεν έχω κάνει τίποτα από όλα αυτά! Η καθεμία λέει το δικό της. Άλλες με θέλουν με μακρύ μαλλί άλλες με κοντό. Θα κάνω το μισό έτσι και το μισό αλλιώς, λοιπόν!" εξομολογήθηκε. 

Koρίτσια τρέξτε! Οι πιο sexy άντρες φοράνε τα μαγιό τους ΕΔΩ