Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tα μυστικά της για άψογη σιλουέτα (διατροφολόγιο και tips)

Η 27χρονη παρουσιάστρια αποκαλύπτει τι τρώει και πώς κατάφερε να "χτίσει" σώμα μοντέλου.
Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tα μυστικά της για άψογη σιλουέτα (διατροφολόγιο και tips)



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα. Όπως η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό Shape το μυστικό για ένα άψογο κορμί είναι η διατροφή και η άσκηση. "Όταν πάω διακοπές, το πρώτο πράγμα που παίρνω μαζί μου μετά τα εσώρουχα, είναι τα αθλητικά μου, γιατί είναι σίγουρο ότι θα πάω για τρέξιμο, περπάτημα και ποδήλατο" είπε. 

Το τελευταίο διάστημα όμως, επιδίδεται σε θαλάσσιο σκι αλλά και kick boxing. Το μυστικό ωστόσο της διατροφής της, είναι πως φροντίζει να μην παραλείπει γεύματα και να έχει πάντα μαζί της το ταπεράκι με φαγητά που μαγειρεύει η ίδια, όπως σπανακόριζο, γεμιστά, ψητό κοτόπουλο ή σολομό με σαλάτα. 

Όσο για το απογευματινό της; Λατρεύει να τρώει φρούτα και ξηρούς καρπούς! "Δεν συνδυάζω ποτέ κρέας με υδατάνθρακες. Όταν θέλω να φάω ρύζι, το συνοδεύω με λαχανικά" είπε ακόμα, τονίζοντας πως αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της.

"Το πρωί έχω διάφορες επιλογές, όπως αβγά βραστά ή µια οµελέτα µε ασπράδια, ή ψωµί µε µέλι και ταχίνι, ή κουάκερ µε χυµό πορτοκαλιού. Μου αρέσει να αναµειγνύω γεύσεις και µυρωδιές, βάζω, για παράδειγµα, κανέλα ή µπορεί να προσθέσω goji berries. Κάνω αλλαγές για να µη βαριέµαι και να µη συνηθίζει ο οργανισµός τα ίδια και τα ίδια". 

Μάθε tips για τέλειο κορμί από της Ελληνίδες celebrities ΕΔΩ

Sexy στην παραλία! Δες τις διάσημες φόρεσαν κιόλας τα μαγιό τους ΕΔΩ