Aννίτα Ναθαναήλ: Οι κόρες της μεγάλωσαν κι έγιναν κούκλες (Photos)

H Aννίτα Ναθαναήλ μίλησε για την ζωή της σήμερα, τα παιδιά της και τον άντρα της Κρις Χάμπερτ που μετά από 15 χρόνια γάμου νιώθει το ίδιο ερωτευμένη...
Aννίτα Ναθαναήλ: Οι κόρες της μεγάλωσαν κι έγιναν κούκλες (Photos)



Και οι τρεις μοιάζουν σαν νεράιδες βγαλμένες από παραμύθι! Τα πανέμορφα κορίτσια της Αννίτας, η 13χρονη Σύνθια και η 11χρονη Τερέζα, χαμογελούν με άνεση στο φακό και αισθάνονται υπέροχα. "Η ζωή μου με την οικογένειά μου δεν είναι απλώς ένα παραμύθι, είναι καλύτερη από παραμύθι και από αυτήν που είχα ονειρευτεί" είπε η Αννίτα Ναθαναήλ στο Υou. 

Για τον άντρα της, Κρις Χάμπερτ: "Είναι πολύ έξυπνος και με 'χειρίστηκε' πάρα πολύ καλά από την αρχή. Μου ξεγλιστράει συνέχεια σαν σαπούνι! Τον βλέπω λίγο, ξέρω που είναι και τί κάνει όμως ποτέ δεν τον χορτάινω" εξομολογείται. 

Για το ποια από τις δύο κόρες της, της μοιάζει πιο πολύ: "Είμαι γεννημένη την ίδια μέρα με την Τερέζα, τη μικρή, μοιάζουμε πάρα πολύ και φυσιογνωμικά, αν και έχει γαλάζια μάτια και πιο ξανθά μαλλιά. Και στον χαρακτήρα υπάρχουν κοινά, γενικά είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Η Σύνθια είναι το κορίτσι του μπαμπά της, οπότε τις έχουμε... μοιράσει και δεν παραπονιέται κανείς".

Για το αν είναι φίλες με τις κόρες της: "Προσπαθώ να είμαι λογική και ελαστική, θέλω να με βλέπουν, ως φίλη γιατί εγώ έχω μια σχέση πολύ κοντινή με τα παιδιά μου και δεν έχω σκοπό να την χάσω σε καμία περίπτωση". 

Για το αν τις κολακεύει: "Ναι, είμαι ψωνάρα, τους λέω κάθε μέρα πόσο όμορφες είναι και επιβραβεύω ακόμα περισσότερο τις καλές τους πράξεις".

Για το αν την έχουν κάνει να κλάψει από ευτυχία: "Ναι. Συνέχεια με συγκινούν και προσπαθώ να το κρύψω! Μου γράφουν καρτούλες μου κάνουν ασφυκτικές αγκαλιές. Όταν η Τερέζα ήταν μικρή μου έλεγε ότι με αγαπά τόσο που θέλει να με παντρευτεί!".


 

Δες για πρώτη φορά την πανέμορφη κόρη του Ross από τα Φιλαράκια ΕΔΩ