Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου

Η μητρότητα και η σχέση της με τον Ιωάννη σήμερα...
Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου



Η Βανέσα Αδαμοπούλου θα είναι σε λίγους μήνες μια ευτυχισμένη μητέρα. Είναι ήδη έξι μηνών έγκυος, περιμένει αγόρι και ο σύντροφός της, Ιωάννης Παπαζήσης ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τον ερχομό του μωρού της, τα συναισθήματά της και τον γάμο που θα... αργήσει.

Για τις αλλαγές που παρατήρησε στο σώμα της λόγω της εγκυμοσύνης δήλωσε πως «η κοιλιά μου την τελευταία εβδομάδα μεγάλωσε πολύ. Μάλιστα, τον πρώτο καιρό αναρωτιόμουν: "δεν θα μεγαλώσει; Έτσι θα μείνει;". Το αστείο είναι ότι κάποιες μέρες ξυπνούσα και ένιωθα ότι δεν έχω φουσκωμένη κοιλιά. Τηλεφωνούσα στη μητέρα μου και της έλεγα: "δεν έχω κοιλιά" (γέλια). Μου φαινόταν ότι ξεφούσκωνε και γινόταν πάλι επίπεδη».

Όσο για τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής; Η Βανέσα Αδαμοπούλου απάντησε: «Δεν ζυγίζομαι, από τα ρούχα μου διαπιστώνω ότι παίρνω κιλά. Έχω πάρει περίπου έξι, αλλά δεν αγχώνομαι. Όχι ότι δεν με ενδιαφέρει η εμφάνισή μου, πάντα πρόσεχα το σώμα μου. Όμως, ανήκω σε εκείνους τους τυχερούς που τρώνε και δεν παχαίνουν, οπότε δεν χρειάζεται να προσέχω πολύ. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον εαυτό μου με μαγουλάκια, πιο μεγάλο στήθος, καμπύλες και χαίρομαι».

Και επειδή συνήθως, παιδί και γάμος πάνε μαζί δεν μπορούσαν να μην ρωτήσουν την τραγουδίστρια και ηθοποιό αν θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ιωάννη Παπαζήση: «Δεν υπάρχει κάποιος γάμος στα πλάνα μας. Έχω διαβάσει κάποια ψέματα, ότι έχουμε παντρευτεί. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε παντρευτεί κρυφά και δεν υπάρχει κάτι άμεσα στα σχέδιά μας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της Βανέσας Αδαμοπούλου.