Καλοκαίρι με... Μουρμούρα και χωρίς αλλαγές!

Όλες οι λεπτομέρειες για την πετυχημένη σειρά του Alpha.
Καλοκαίρι με... Μουρμούρα και χωρίς αλλαγές!



Την ώρα που άλλες ελληνικές σειρές ρίχνουν τίτλους τέλους τον Ιούνιο μαζί με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η «Μουρμούρα» συνεχίζει όλο το καλοκαίρι με εντατικά γυρίσματα, νέα επεισόδια και τις απίθανες περιπέτειες των πρωταγωνιστών της στο πρώτο πλάνο. 

O ALPHA αποφάσισε να δώσει παράταση στην πετυχημένη σειρά του που θα συνεχίσει να προβάλλεται μέχρι τα μέσα (ή και τέλη) Ιουλίου. Με αυτόν τον τρόπο και οι τηλεθεατές θα παραμείνουν ευχαριστημένοι -αφού η «Μουρμούρα» έχει γίνει όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης, η αγαπημένη τους συνήθεια- και το κανάλι θα κλείσει κάποιες τρύπες που είναι λογικό να υπάρξουν μέσα στο καλοκαίρι στο πρόγραμμά του.

Η κωμική σειρά έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για Οκτώβρη (μαζί και «Το Σόι σου») ενώ σε ό,τι αφορά τη σύνθεση των ζευγαριών δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αλλαγή. Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τα τρία ζευγάρια που πρωταγωνιστούν στη σειρά: ότι το νεότερο ζευγάρι αποχωρεί φέτος, ότι αλλάζουν πρόσωπα κλπ. τίποτα όμως, από αυτά δεν ισχύει αφού έχουν δώσει όλοι τους τα χέρια για τη νέα σεζόν.

Όσο για τα επώνυμα guests που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»; Σίγουρη θεωρείται μέχρι στιγμής η συμμετοχή της Υρώς Μανέ που την έχουμε ξαναδεί και υποδύεται την ξαδέρφη του τηλεοπτικού Μηνά (Αντώνης Αντωνίου).

Διαβάστε ΕΔΩ ποιοι είναι οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν.