Αρραβωνιάστηκαν μυστικά Ελένη - Ματέο; Δεν είναι οι μόνοι διάσημοι!

Ποιοι παντρεύτηκαν κάτω από τη μύτη των παπαράτσι...
Αρραβωνιάστηκαν μυστικά Ελένη - Ματέο; Δεν είναι οι μόνοι διάσημοι!



«Μυστικός αρραβώνας - εξπρές στην Άνδρο» διαβάζουμε πως έκαναν οι Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος και προσπαθούμε να μετρήσουμε πόσες ακόμη φορές τα ελληνικά ΜΜΕ τους έχουν παντρέψει, αρραβωνιάσει, χωρίσει και ούτω καθεξής.

Αυτή τη φορά βέβαια τα πράγματα πρέπει να είναι σοβαρά αφού την είδηση του κρυφού αρραβώνα επιβεβαίωσε και ο ηγούμενο Ευδόκιμος, που τους έδωσε την ευχή του. Με αφορμή την είδηση του αρραβώνα της παρουσιάστριας και του επιχειρηματία (που αν ισχύει τελικά ή όχι δεν μπορούμε να πούμε ακόμη με βεβαιότητα), θυμηθήκαμε διάσημα ζευγάρια που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.

Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη

Συζούσαν για πολλά χρόνια και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στις ΗΠΑ αποφάσισαν να παντρευτούν. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε στην Ελλάδα με βέρες και εμείς μάθαμε για το ευχάριστο γεγονός μέσω των social media και των φωτογραφιών που εκείνοι ανέβασαν. 

Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη

Φαίνεται πως ο αέρας των ΗΠΑ έχει κάτι ερωτικό γιατί ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί εκεί. Ο ηθοποιός και η φωτογράφος σύντροφός του ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου του Beverly Hills με κουμπάρο τους τον Δημήτρη Γιαννέτο. Την είδηση του γάμου τους την μάθαμε πάλι μέσω των social media ενώ αναμένουμε να δούμε αν και με ποιον τρόπο θα μας πληροφορήσει το ζευγάρι για το πρώτο παιδί που λέγεται πως περιμένουν.

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη

Με σκισμένο τζιν και casual ντυμένοι επισκέφθηκαν το δημαρχείο Αμαρουσίου οι Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη, αποφασίζοντας να κάνουν τον πολιτικό τους γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα. Η ηθοποιός βρισκόταν ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν πήρε την... ευχή του δημάρχου (!) Και αν περιμένετε να τους δείτε παντρεμένους και με θρησκευτικό γάμο, θα σας απογοητεύσουμε αφού το έχουν δηλώσει κατηγορηματικά: «δεν έχει θρησκευτικό γάμο».

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου

Στη πιο ρομαντική πόλη αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους πίστης και αφοσίωσης οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λίνα Πρίντζου τον Ιούνιο του 2014. Το ζευγάρι δεν ήθελε ο γάμος τους να δει το φως της δημοσιότητας γι΄ αυτό και επέλεξαν να παντρευτούν μυστικά και ύστερα να το ανακοινώσουν σε γνωστούς και φίλους.

Kωνσταντίνος Μπογδάνος - Τζίνα Μοσχολιού

Με αθλητικά παπούτσια ντύθηκε γαμπρός ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, που παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του χωρίς κανείς να πάρει είδηση το παραμικρό.Το ζευγάρι δημοσιογράφων ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο κέντρο της Αθήνας και την πλατεία Αμερικής. Ο γάμος βέβαια δεν κράτησε πολύ, αφού βρίσκονται ήδη στις διαδικασίες του διαζυγίου.

Διαβάστε ΕΔΩ για τον μυστικό αρραβώνα Ελένης Μενεγάκη και Ματέου Παντζόπουλου.