Oι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Oι Ελληνίδες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Όμορφα πρόσωπα σε όμορφα φόντο. Οι Ελληνίδες celebrities μόλις μια μέρα πριν από ένα ξεκούραστο και χαλαρό Σαββατοκύριακο, έλαβαν δώρα, ντύθηκαν στα λευκά και γιόρτασαν με χαρά την Άνοιξη.

Η Δούκισσα Νομικού έχει τη γιορτή της σήμερα και παρότι δεν είναι μια γνωστή γιορτή, δέχθηκε πολλές ευχές από τους διαδικτυακούς φίλους της. Με κόκκινα τριαντάφυλλα στην αγκαλιά της και nude μακιγιάζ, η όμορφη Δούκισσα ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν για την ονομαστική της γιορτή. Χρόνια πολλά και από εμάς!!!

Ένα ξεχωριστό δώρο έλαβε και η Τόνια Σωτηροπούλου. Της χάρισαν ένα μοντέρνο ρολόι γνωστής μάρκας για να θυμάται πως τα λεπτά περνούν οι στιγμές όμως, μένουν. Πήρε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι και φωτογραφήθηκε όλο χαρά με το λουλούδι και το καινούργιο της αξεσουάρ. Με γεια και καλοφόρετο!!!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας παρουσιάζει κάθε μέρα από ένα διαφορετικό κομμάτι της νέας, ανοιξιάτικης κολεξιόν ρούχων της. Για σήμερα Παρασκευή που μια κοπιαστική εβδομάδα τελειώνει και το Σαββατοκύριακο έρχεται με φόρα, επέλεξε να μας δείξει ένα chic - romantic λευκό φόρεμα «για εσάς που αγαπάτε το λευκό χρώμα στο φόρεμα του καλοκαιριού», όπως εξήγησε. Έβαλε και ένα στεφάνι στα μαλλιά και μύρισε όλο το Instagram Άνοιξη!!!

Η Κάτια Ζυγούλη τρέχει και δεν φτάνει για να είναι όλα έτοιμα για την προσεχή Τετάρτη. Το μοντέλο θα παρουσιάσει τα Madwalk 2015 και βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών. Πρόβες, πολλές πρόβες και στο ενδιάμεσο μια selfie -χωρίς ίχνος μακιγιάζ- φωτογραφία της για να υπενθυμίσει στους φίλους της ότι «ένα χαμόγελο αισιοδοξίας είναι απαραίτητο ακόμη και τις πιο αγχωμένες ημέρες».

Διαβάστε ΕΔΩ ποιος είναι ο αγαπημένος της Δούκισσας Νομικού.