Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Nέα ξεκινήματα, αλλαγές, θαλασσινά ταξίδια και photoshootings. Και σήμερα το Instagram γέμισε φωτογραφίες πολύχρωμες και καλοκαιρινές. Φωτογραφίες που τράβηξαν οι Έλληνες celebrities και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Μαίρη Συνατσάκη -με χαμόγελο ευτυχίας- μπήκε στο αμάξι και ταξίδεψε για Πάτρα μαζί με τη θεατρική ομάδα «Bijoux de Kant», όπου θα συνεχίσουν τις παραστάσεις του «Αχ!». Ευτυχώς εμείς προλάβαμε και είδαμε την παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με την παρουσιάστρια στον ρόλο της πρωταγωνίστριας «Βεργινία». Και έχουμε να δηλώσουμε πως ήταν εξαιρετική! Και η Μαίρη και η καλοσκηνοθετημένη παράσταση της Γλυκερίας Μπασδέκη.

Η νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου θα έχει τίτλο «Πρωινό ΣουΚού» και μόλις σήμερα, γνωρίσαμε τους συνεργάτες της. Μπήκαν όλοι μαζί στο στούνιο -παρουσιαστές και ομάδα- και ανέβασαν τα πρώτα στιγμιότυπα στα social media. Είδαμε λοιπόν, ότι τη Μαρία Μπεκατώρου θα πλαισιώνουν οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Άννα Ζηρδέλη, Ελισάβετ Κυρίτση, Φραν, και Γιώργος Δάσκαλος. Break a leg, guys!!!

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ανατρεπτικός, όλος φαντασία και με μια εφηβική τρέλα που πολύ αγαπάμε. Τι έκανε ο star σήμερα, και μας εξέπληξε για άλλη μια φορά; Μπήκε μέσα στο πλυντήριο σε πρόγραμμα γρήγορης πλύσης (!) «Πλύση εγκεφάλου» έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε και ύστερα υποθέτουμε πως πάτησε το «οn». Άντε και καλές πλύσεις!!!

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει έρθει ακόμη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως, έχει μπει ήδη σε ανάλογο mood. Γι΄ αυτό και πέταξε τα ρούχα, φόρεσε ολόσωμο μαγιό και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της φωτογράφου Ρούλα Ρέβη. Τα «κλικς» διαδέχονταν το ένα το άλλο και η παρουσιάστρια δημοσίευσε το backstage της φωτογράφισης.

Σε mood καλοκαιριού βρίσκεται και ο Βαγγέλης Περρής που χαλαρώνει αυτές τις ημέρες στο νησί του, τη Σύρο, και μας δείχνει όλο καμάρι τις ομορφιές της. Πήγε για κολύμπι στη συριανή παραλία «Φοίνικας», ανέβασε ένα στιγμιότυπο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Απόλυτη ησυχία. Δεν ακούγονται τζιτζίκια, δεν ακούγονται ρακέτες...». Είναι μέχρι να μπει για τα καλά το καλοκαίρι, Βαγγέλη!!!

Η Μαρία Ηλιάκη πάλι, την αποχωρίστηκε τη θάλασσα αφού επέστρεψε στην Αθήνα μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη και έτρεξε απευθείας στο κομμωτήριο να βάψει ρίζα και να περιποιηθεί τα μαλλιά της. Αγανάκτησε ο κομμωτής μέχρι να βρει στόχο το πινέλο του, αφού η παρουσιάστρια είχε όρεξη για παιχνίδια, πόζες και κεφάτες φωτογραφίες. «Μέσα σε όλη τη βλακεία βάψαμε ρίζα», σχολίασε η Μαρία και δημοσίευσε τις φωτογραφικές αποδείξεις. Βtw, με γεια το μαλλί!!!

Διαβάστε ΕΔΩ γιατί η Μαρία Μπεκατώρου είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της TV.