Ρέα Τουτουνζή: Μας δείχνει όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της!

Τα δέκα εκκεντρικά look της από το 1994 μέχρι σήμερα...
Ρέα Τουτουνζή: Μας δείχνει όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της!



Η Ρέα Τουτουνζή αλλάζει τόσο συχνά το στιλ των μαλλιών της που σχεδόν δεν την προλαβαίνουμε. Στην τελευταία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό You φωτογραφήθηκε με κοντά πλατινέ μαλλιά και καλοκαιρινή διάθεση. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα δέκα πιο εκκεντρικά hair looks που τόλμησε τα τελευταία χρόνια: από το 1994 πο στέφθηκε «Σταρ Ελλάς» μέχρι σήμερα, 21 χρόνια μετά. 

Από σκούρα μαύρα σε καστάνα με ombre look και από ξανθά σε ασημί περλέ είναι δύο μόνο από τις αλλαγές που το μοντέλο αποφάσισε να κάνει. Κάθεται συχνά στην καρέκλα του κομμωτή της και μαζί δοκιμάζουν νέα χρώματα και κουρέματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και της προσθέτουν «τύπο». Η Ρέα Τουτουντζή δήλωσε στη συνέντευξή της ότι «ακόμη και τώρα αλλάζω συνέχεια τα μαλλιά μου. Μου αρέσει να αλλάζω γιατί βαριέμαι. Έχω σγουρό μαλλί και το κοντό με βολεύει. Τώρα πλέον, ξεσπάω και στα χρώματα».

Όσο για το αν έχει μετανιώσει για κάτι που δοκίμασε στα μαλλιά της, απαντά: «δύο φορές. Μία που τα είχα μακρύνει λίγο κάτω από το αυτί σε ένα πολύ σγουρό καρέ σαν μικρόφωνο που δεν μπορούσα να με βλέπω και σε ένα άλλο που τα είχα κάνει ένα πρασινωπό χρώμα και έπρεπε να το κρατήσω καμιά βδομάδα γιατί θα μου έμεναν τα μαλλιά στο χέρι».

Αυτό που έχουμε βέβαια να παρατηρήσουμε είναι πως η Ρέα Τουτουνζή ό,τι και αν κάνει στα μαλλιά της, της πηγαίνει πολύ!

Διαβάστε ΕΔΩ τα μυστικά της διατροφής της Ντορέτας Παπαδημητρίου.