Τα μυστικά διατροφής των stars: Πανεύκολα tips για να αδυνατίσεις

Πώς διατηρούν καλλίγραμμο το κορμί τους, η Ελένη Μενεγάκη, η Δέσποινα Βανδή και άλλες Ελληνίδες διάσημες;
Τα μυστικά διατροφής  των stars: Πανεύκολα tips για να αδυνατίσεις



Έχεις ήδη ξεκινήσει διατροφή ή τελοσπάντων το σκέφτεσαι καθώς όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θέλεις να βελτιώσεις την εμφάνισή σου προκειμένου να έχεις το τέλειο σώμα όταν βγεις στην παραλία.

Δεν χρειάζεσαι να αγχώνεσαι. Ακολούθησε τα μυστικά των σταρ- όπως δημοσίευσε το περιοδικό You- και δες πώς θα χάσεις τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα.

Ελένη Μενεγάκη

Όπως άλλωστε και η ίδια έχει πει, έχει μεγάλη αδυναμία στο φαγητό. Προκειμένου όμως να διατηρεί καλλίγραμμο κορμί, αποφεύγει το δεκατιανό και το απογευματινό ενώ το μενού της περιλαμβάνει πρωτεΐνες και σαλάτα. Παράλληλα με την διατροφή της, συνδυάζει ένα πρόγραμμα κίνησης (περπάτημα ή pilates), πίνει άφθονο νερό και δεν τρώει ποτέ μετά τις 7 το βράδυ!

Δέσποινα Βανδή

Στα 45 της διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της εγχώριας showbiz. Φροντίζει να ασκείται συστηματικά κάνοντας TRX, ενώ μαγειρεύει υγιεινά. Τρώει συχνά παντζάρια, σπανάκι και ρόκα, ενώ το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας είναι το βραδινό.

Τατιάνα Στεφανίδου

Η παρουσιάστρια ακολουθεί φανατικά την δίαιτα ΟRAC και έχει δει εντυπωσιακά αποτελέσματα, επιτυγχάνοντας απώλεια κιλών αλλά και αντιγηραντική προστασία. Μέσα σε ένα μήνα κατάφερε να χάσει 4 κιλά και πολλούς πόντους. Παράλληλα κάνει συχνά ποδήλατο, πηγαίνει όσο γίνεται γυμναστήριο και προτιμά το συχνό κολύμπι στις διακοπές της.

Αλέκα Καμηλά

Τρώει μετά τις 11 το πρωί και κάθε τρεις ώρες μέχρι το βράδυ, φροντίζοντας να μαγειρεύει υγιεινά. Δεν τρώει γλυκά καθόλου παρά μόνο βάζει λίγη ζάχαρη στον καφέ της, μόλις ξυπνάει πίνει ένα ποτήρι νερό και προτιμά τα μικρά και συχνά γεύματα. Αποφεύγει το “βρώμικο” και τα λιπαρά φαγητά, αλλά μια φορά την εβδομάδα τρώει πίτσα και σουβλάκια! Και φυσικά κάνει κοιλιακούς κάθε μέρα!

Έλλη Κοκκίνου

Έχει βγάλει εντελώς την γλουτένη από την διατροφή της, ενώ ασκείται καθημερινά με ιμάντες για κάψιμο λίπους, ενώ κάνει συχνά pilates, yoga και bosu.

Μαίρη Συνατσάκη

Αποφεύγει τις εξαντλητικές δίαιτες και φροντίζει να τρέφεται σωστά καθημερινά ξεκινώντας την ημέρα της με ένα καλό πρωινό, ώστε να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός της. Το μενού της περιλαμβάνει ζυμαρικά ολικής, ρύζι, κοτόπουλο και μοσχάρι.

Δες πώς θα χάσεις 20 κιλά μέχρι το καλοκαίρι ΕΔΩ 

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής της Σίσσυς Χρηστίδου που έχασε 42 κιλά ΕΔΩ