Mαρία Κορινθίου: Mας δείχνει για πρώτη φορά το μοντέρνο σπίτι της

Η ηθοποιός φωτογραφίζεται στη μονοκατοικία της στο Παλαιό Ψυχικό.
Mαρία Κορινθίου: Mας δείχνει για πρώτη φορά το μοντέρνο σπίτι της



Η Μαρία Κορινθίου, άνοιξε το σπίτι της σαν καλή οικοδέσποινα στο Παλαιό Ψυχικό όπου μένει με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη και την 6,5 χρονών κόρη τους Ισμήνη. "Είναι το πατρικό μου σπίτι, το έχτισε πριν από 70 χρόνια ο παππούς μου Γιάννης για να ζήσει με τη συνονόματη γιαγιά μου" εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ. 

"Με τον Γιάννη, εγκατασταθήκαμε μόνιμα εδώ πριν από επτά χρόνια, όσο καιρό είμαστε μαζί δηλαδή. Το έχω διακοσμήσει όλο μόνη μου και τα πάντα είναι σε λευκή απόχρωση. Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια με μεγάλα παράθυρα, έτσι είναι και το δικό μας. Ο μοναδικός χώρος με χρώμα είναι το δωμάτιο της Ισμήνης- είναι όλο ροζ και το έχω διακοσμήσει σαν κάστρο". 

Όσο για την καθημερινότητά της; "Ξυπνάω κάθε μέρα 6.30 το πρωί. Ετοιμάζω το πρωινό της Ισμήνης πριν φύγει για το σχολείο κι αν αργότερα έχω εξωτερικές δουλειές κοιμάμαι πάλι, διαφορετικά φεύγω αμέσως και εγώ. Το ίδιο πρόγραμμα περίπου έχει και ο Γιάννης". 

Μαζί τους μένουν και τα τέσσερα σκυλιά τους, ο Λόρκα (μπόξερ), ο Γκόρντον (λυκόσκυλο), ο Μάρκος (τσόου τσόου) και ο Ευριπίδης (γιορκσάιρ), ένας παπαγάλος, χρυσόψαρα και χάμστερς! Όπως η ίδια παραδέχεται, ένα από τα αγαπημένα της σημεία στο σπίτι είναι το μπουντουάρ της, το οποίο βρίσκεται δίπλα από την κρεβατοκάμαρα, του οποίου η σωστή ονομασία είναι walk-in closet. 

Δες την Κορινθίου και τον Αϊβάζη να βγάζουν selfie στο κρεβάτι ΕΔΩ