Νίκος Μουτσινάς: Θυμάται τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Αθήνα

Με πολύ δουλειά και λίγη τύχη παραπάνω, τα κατάφερε...
Νίκος Μουτσινάς: Θυμάται τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Αθήνα



O Nίκος Μουτσινάς σε ηλικία μόλις 18 ετών έφυγε από το σπίτι του για να έρθει στην Αθήνα, να περάσει σε μια δραματική σχολή και να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει ηθοποιός.

Ο πρωταγωνιστής μιλά στο περιοδικό People για τις τελευταίες εικόνες και τα συναισθήματά του πριν ανέβει στο τρένο με προορισμό την άγνωστη για εκείνον τότε Αθήνα: «Θυμάμαι την ημέρα που ήμουν στο τρένο στη Θεσσαλονίκη για να κατέβω Αθήνα. Ήμουν με τις βαλίτσες στην αποβάθρα και όλοι κλαίγανε: η μαμά μου, η γιαγιά μου, ο παππούς μου. Με αποχαιρετήσανε λες και πάω στο Άουσβιτς. Είχα μέσα μου ένα βάρος και έλεγα τι έκανα στους ανθρώπους; Εγώ να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή θέλω μόνο».

Ο ίδιος στη συνέχεια περιγράφει πώς ήταν το πρώτο σπίτι που έμενε στην Αθήνα: «Ήταν τόσο μεγάλο το θέλω μου να γίνω ηθοποιός και τόσο προγραμματισμένο μέσα μου που χωρίς να το καταλαβαίνω δεν τους άφηνα επιλογή. Τελικά κανείς δεν μπορεί να μη σε αφήσει να φύγεις. Είναι οι φόβοι μας που μας κρατάνε πίσω. Ήθελα να έρθω μόνος μου στην Αθήνα γιατί αποζητούσα το οξυγόνο. Όταν ήρθα συγκατοικούσα με κάτι φίλους μου σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, ήταν ένα με το πεζοδρόμιο με μια μικρή κουζινίτσα και κοιμόμουν σε κάτι καναπέδες. Αλλά εμένα μου φαινόταν Μπάκινχαμ», λέει χαρακτηριστικά και περνά το μήνυμα ότι αν αφήσεις στην άκρη τους φόβους σου και τολμήσεις να παλέψεις για ό,τι αγαπάς, στο τέλος θα τα καταφέρεις!!!

Διαβάστε ΕΔΩ ποιος είπε στον Νίκο Μουτσινά πως «δεν μου αρέσεις στις συνεντεύξεις».