Θεοχάρης Ιωαννίδης: Είναι άλλο η κριτική και άλλο η κακία

Δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων...
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Είναι άλλο η κριτική και άλλο η κακία



Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πρωταγωνιστεί στο πετυχημένο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 όπου υποδύεται τον «Πάτροκλο».

Ο πρωταγωνιστής μίλησε στο περιοδικό My TV για τις κριτικές, τη γνώμη και τα σχόλια που του κάνουν για τον συγκεκριμένο ρόλο.

«Μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος. Παίρνω συγκινητικά λόγια και μιλάω για τους ανθρώπους των οποίων εγώ ζητάω τη γνώμη. Όσον αφορά τις υπόλοιπες κριτικές, και να με ρωτήσεις, δεν ξέρω τι έχουν πει για μένα. Δεν παρακολουθώ κριτικές από ανθρώπους των οποίων η γνώμη δεν με ενδιαφέρει».

Δεν τον επηρεάζουν οι γνώμες των άλλων και εξηγεί τον λόγο: «Eπειδή και εγώ δεν δίνω συμβουλές σε ανθρώπους που δεν με ενδιαφέρουν. Η κριτική είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και είναι πάντα σχετική και υποκειμενική. Οπότε θέλω να μη βλέπω καλοπροαίρετα, γιατί το άλλο δεν είναι κριτική για μένα. Είναι κακία. Είμαι έτσι γιατί αλλιώς φοβάσαι πάντα τι θα πουν. Έτσι προστατεύεις τον εαυτό σου. Από την άλλη, στον χώρο όπου είμαστε θέλεις να πουλήσεις τέχνη και το κάνεις με χρήματα. Η απόλυτη ανισορροπία. Να θες να βγάλεις λεφτά μέσα από την τέχνη. Είναι οξύμωρο, επειδή στην Ελλάδα είμαστε ταυτόχρονα επιχειρηματίες του εαυτού μας. Είναι άγριο και άχαρο αυτό. Αυτό είναι ο νόμος της ζούγκλας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ τις... καυτές στιγμές του Θεοχάρη Ιωαννίδη.