Ζήνα Κουτσελίνη στο JoinUs: O μπαμπάς και ο αδερφός μου πέθαναν από το αλκοόλ

Η κόντρα Λυμπέρη-Μενεγάκη και το άδοξο τέλος με τον Alpha.
Ζήνα Κουτσελίνη στο JoinUs: O μπαμπάς και ο αδερφός μου πέθαναν από το αλκοόλ



Την Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχτηκε στον καναπέ της αυτή την Κυριακή η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε…

Για την κόντρα Λυμπέρη- Μενεγάκη: 

Η Λυμπέρη δεν είχε το δικαίωμα να βγει και να πει έναν άνθρωπο άχρηστο, ένα τίποτα, ένα μηδενικό. Έκανε κριτική στην προσωπικότητά της και για μένα απαράδεκτη. Το επίπεδο της κυρίας Λυμπέρη δεν περιορίζεται σε αυτό το λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε. 

Έχω κάνει διακοπές με την Ελένη. Αλλάξαμε 15 παραλίες για να κολυμπήσουμε. Έπρεπε να κολυμπάει με ένα φωτογράφο δίπλα για 5 ώρες. Της κόστισε πάρα πολύ. Δεν μπορούσε να χαρεί τίποτα. Στο εξοχικό της στη Χαλκιδική κατασκήνωναν τρεις παπαράτσι περιφερειακά του σπιτιού. 

Για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: 

Η Φαίη τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν στη σκιά του Λιάγκα. Φέτος, είδα ότι κέρδισε χώρο και μάλιστα πολύ. Μ’ αρέσει η τηλεοπτική καφρίλα του Γιώργου, γι’ αυτό και ξεχωρίζει. Μ’ αρέσει που δεν είναι «κωλοτούμπας», έχει γνώμη, αυτή είναι και σε όποιον αρέσει. 

Για τη συνεργασία της με τον Alpha: 

Θεωρώ ότι με τον Alpha είχαμε ένα φινάλε που δεν μας άξιζε. Θα μπορούσε το τηλεοπτικό διαζύγιο να ήταν σε πιο ήρεμους τόνους. Δεν κρατήσαμε την υπομονή μας. 

Για τις 9 εξωσωματικές: 

Έκανα 9 εξωσωματικές τα χρόνια που έκανα τηλεόραση και δεν απέδωσαν. Παιδί έκανα χωρίς εξωσωματική όταν ηρέμησα και έκανα focus στο στόχο μου. 

Για την εποχή που έμενε μόνη στην ηλικία των 14: 

Μένω μόνη μου από τα 14. Αρχικά Βόλο και μετά Θεσσαλονίκη που σπούδασα. Θυμάμαι βράδια με πολύ κλάμα γιατί ήθελα μια αγκαλιά να ακουμπήσω. Υπήρχαν στη γειτονιά άνθρωποι που με αγαπούσαν και μου έφερναν φαγητό. Σε ηλικία 13 ετών είχα έντονα ψυχοσωματικά και δεν αναπτυσσόμουν ως κορίτσι. Ήμουν 13 χρονών και φαινόμουν σαν να ήμουν 7 χρονών. Με είδε ο ψυχίατρος και διαπίστωσε ότι δεν αναπτύσσομαι. Η μάνα μου γύρισε ένα πρωί και μου είπε «βλέπεις πώς σε κάνει το τοξικό περιβάλλον με τον πατέρα σου που είναι αλκοολικός; Σήκω και φύγε για να γίνεις καλά». Ο μπαμπάς και ο αδερφός πέθαναν από το αλκοόλ. Εγώ σώθηκα.

Για το θάνατο του αδερφού της: 

Ο αδερφός μου ήταν αυτοκαταστροφικός. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα πεθάνει. Τον μαζεύαμε από τους δρόμους. Απλώς, εκείνος έπρεπε να διαλέξει το τέλος του. Δεν είχα δικαίωμα να το κάνω εγώ. Επέμενα να ξαναμπεί για αποτοξίνωση, μπήκε και πέθανε από λοίμωξη του αναπνευστικού. Αλλιώς θα πέθαινε σε ένα δρόμο και θα τον μάζευαν περαστικοί όπως γινόταν πολλά βράδια.