Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram

Μια ματιά στις ζωές τους...
Οι Έλληνες celebrities στο μικροσκόπιο: Τι έκαναν σήμερα στο Instagram



Στιγμές δημοσιοποιημένες, μοιρασμένες με φίλους και θαυμαστές, περασμένες απευθείας στην αθανασία της φωτογραφίας. Και σήμερα οι αγαπημένοι Έλληνες celebrities μοιράστηκαν μαζί μας εικόνες από την καθημερινότητά τους.

Ο Γιάννης Αϊβάζης πήγε για ένα προγραμματισμένο τεστ δυσανεξίας. Φορώντας τη χρυσή του βέρα στο αριστερό χέρι, με μεγάλο χαμόγελο και νέο μουστάκι (για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Μανούσου Μανουσάκη που θα πρωταγωνιστήσει) έβαλε τον εαυτό του σε δοκιμασία αντοχής στο φαγητό. Το ίδιο τεστ είχε κάνει πριν έναν περίπου και η σύζυγος, Μαρία Κορινθίου. Για να δούμε, ταιριάζουν μέχρι και στις τροφές που δεν αντέχει ο οργανισμός τους;

Η Σίσσυ Φειδά από την άλλη, αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες, τα ύψη και τις επιδιορθώσεις. Η διακοσμήτρια βρίσκεται ακόμη στη Μύκονο και επιβλέπει μαζί με την ομάδα της τις εργασίες για ένα νέο σπίτι που ανέλαβε να διακοσμήσει. Με αυτόν τον τρόπο συνδυάζει εργασία και χαρά ενώ είναι ικανή να ανέβει ακόμη και στα πιο ψηλά σημεία για να δει κάποια λεπτομέρεια που μπορεί να της ξέφυγε. Τελειομανής και επαγγελματίας, λέμε!!!

Η Μαρία Ηλιάκη ανυπομονεί να ΄ρθει η Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Έχει ξεκινήσει μάλιστα εδώ και έναν μήνα αυστηρή διατροφή για να υποδεχτεί τον ήλιο με μαγιό και άψογο κορμί. Μέχρι τότε μπαινοβγαίνει στα δοκιμαστήρια και φορά ρούχα άνετα, που κολακεύουν τον σώμα της. Όπως η πλισέ ασπρόμαυρη φούστα που μας πρότεινε σήμερα να φορέσουμε! Και αν δεν θυμίζουμε κάτι από βρακοφόρους του Ρεθύμνου, θα την βάλουμε σίγουρα!!!

Για το τέλος, αφήσαμε το fashion icon Κατερίνα Καινούργιου που ότι και αν φορέσει, της πάει πολύ! (οι αλήθειες να λέγονται) Και επειδή η παρουσιάστρια θέλει να μοιράζεται τα μυστικά της, μας αποκάλυψε ότι το απόλυτο χρώμα της φετινής Άνοιξης είναι το «χρώμα της άμμου». Το φόρεσε πάνω της και φωτογραφήθηκε σαν ψεύτικη κούκλα!!!

Ηλιάκη - Καινούργιου: Διαβάστε ΕΔΩ για το χρονικό μιας κόντρας που δεν τελειώνει.