Hillary Clinton: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για Πρόεδρος των ΗΠΑ

Η αλήθεια είναι πως δεν σόκαρε και κανέναν…
Hillary Clinton: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για Πρόεδρος των ΗΠΑ



Η Hillary Clinton ανακοίνωσε και επίσημα πως θα είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, καθώς θα ριχτεί στη μάχη για  το χρίσμα των Δημοκρατικών στον δρόμο για τον Λευκό Οίκο στις εκλογές του 2016!

Η σύζυγος του πρώην προέδρου, Bill Clinton, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για να πάρει το χρίσμα της παράταξης της, καθώς η δημοτικότητα της αγγίζει το 85% στους κόλπους των Δημοκρατικών.

Η υπουργός εξωτερικών της κυβέρνησης Ομπάμα είχε προσπαθήσει και το 2007 να πάρει το χρίσμα, ωστόσο έχασε κατά κράτος από τον σημερινό πρόεδρο, ωστόσο αυτή την φορά φαίνεται πως θα τα καταφέρει.

Αντίπαλος της Hillary Clinton αναμένεται να είναι ο Ραντ Πολ, γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών ενώ οι πρώτες προβλέψεις αναφέρουν πως θα δούμε για πρώτη φορά γυναίκα Πρόεδρο.

Η Hillary Clinton ήταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ από το 1993 μέχρι το 2001, και μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι κατάφερε να γίνει η διασημότερη απατημένη σύζυγος στην ιστορία. Μετά το τέλος της θητείας του συζύγου της, η Clinton ασχολήθηκε με την πολιτική και εκλέχθηκε γερουσιάστρια.

Πλέον έχει υψηλότερες βλέψεις και είναι και πολύ κοντά στην πραγματοποίηση τους…