Μαρία-Έλενα Κυριάκου: Δεν είμαι ξενέρωτη!

Η εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision απάντησε γιατί δεν κυκλοφορεί σε clubs αλλά και γιατί μετά τον τελικό δεν διασκέδασε.
Μαρία-Έλενα Κυριάκου: Δεν είμαι ξενέρωτη!



Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, η εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision, τόνισε πως προτιμά να μένει σπίτι να κοιμίσει τα παιδιά της παρά να βγει έξω για να κάνει δημόσιες σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι… ξενέρωτη!

«Κοίτα, το να γίνεσαι «μαϊντανός» δεν είναι το αντίθετο του να κρατάς χαμηλό προφίλ. Γενικώς είμαι φαν της ποιότητας και όχι της ποσότητας. Όταν τελειώνω τη δουλειά το βράδυ, από το να βγω για δημόσιες σχέσεις, προτιμώ να πάω σπίτι να κοιμίσω τα παιδιά μου γιατί είναι οι μόνες στιγμές μέσα στη μέρα που έχω μαζί τους. Είναι τρυφερές στιγμές και, αν χάσω και αυτές, τότε τι μου μένει;», τόνισε στο περιοδικό People η νικήτρια του Voice.

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, πρόσθεσε: «Με έκραξαν γι' αυτό, μια δημοσιογράφος είπε «η ξενέρωτη, μετά τον ελληνικό τελικό, πήγε και κοιμήθηκε, αντί να πάει να το γιορτάσει». Εν τω μεταξύ, εμείς πήγαμε όλοι μαζί στο μαγαζί του Αντώνη Ρέμου και φάγαμε. Για μένα σημαντικό ήταν να πάω να φάω και να ξεκουραστώ. Για δύο εβδομάδες δεν κοιμόμουν. Δεν θα με ευχαριστούσε να πάω σε ένα club, να πιω και να χορέψω. Τα παιδιά μου δεν ήταν μαζί μου, αλλά ήταν συνειδητή επιλογή μου να πάω να φάω και μετά να ξεκουραστώ. Δικαίωμά μου δεν είναι;».

Δες ΕΔΩ γιατί η Μαρία-Έλενα Κυριάκου αρνήθηκε να συνεργαστεί με τη Μιμή Ντενίση