Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Το DownTown κατέγραψε τις μεγαλύτερες αλήθειες του βίου και της διαδρομής του πιο ρεαλιστή Έλληνα Πολιτικού.

Τέλος εποχής!
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Το DownTown κατέγραψε τις μεγαλύτερες αλήθειες του βίου και της διαδρομής του πιο ρεαλιστή Έλληνα Πολιτικού.



To DownTown είναι στα περίπτερα και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις! 

Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

 

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Το τέλος μιας εποχής! Το DownTown κατέγραψε τις μεγαλύτερες αλήθειες του βίου και της διαδρομής του πιο ρεαλιστή Έλληνα Πολιτικού.

Σωτήρης Κοντιζάς: Ο ωραίος Ελληνογιαπωνέζος κριτής του Master Chef που θα ήθελες να έχεις στην κουζίνα σου.

Μάνος Πανταζής: Παντρεύτηκε και το γιορτάζει μαζί μας. «Επιτέλους στα 43 μου το ’κανα κι αυτό». Το άλμπουμ του γάμου αποκλειστικά στο Down Town.

Νίκος Ξύδης: «Δεν πούλαγα ότι είμαι ο γιός της Βιτάλη».

Plus

 

Μαρίνα Σάττι: Το κορίτσι των 15 εκατομμυρίων views. Η σχέση της με τον Ιβάν Σβιτάϊλο και οι συνεργασίες με Βίσση και Ρέμο.

 

Crash test: Bar Μισθοφόρου ή bar Σάρας; Πήγαμε ήπιαμε στα μπαράκια των παικτών του Survivor και μιλήσαμε με τους ανθρώπους τους.

 

Νίκος Καρβέλας: Ποιος πρέπει να τον αντικαταστήσει στο Star Academy; Οι δικές μας προτάσεις.

 

 

Ακόμη:

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.