Η Δούκισσα Νομικού αποχαιρετά το 2016 απαντώντας αν θα παντρευτεί επιτέλους

Και αν είναι ξενέρωτη...
Η Δούκισσα Νομικού αποχαιρετά το 2016 απαντώντας αν θα παντρευτεί επιτέλους



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

 

Η Δούκισσα Νομικού αποχαιρετά το 2016 απαντώντας σε μερικές αδιάκριτες ερωτήσεις: Θα παντρευτεί επιτέλους; Είναι ξενέρωτη;

The golden list:  Όσοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας τη χρονιά που μας πέρασε. Πρωτιές, ρεκόρ, εμπορικές επιτυχίες και βραβεία των σπουδαίων ανθρώπων του 2016.

George Michael: Αφιέρωμα στη σύντομη, αλλά λαμπερή ζωή ενός σπουδαίου καλλιτέχνη που έγινε σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς και πέθανε στα 53 του ανήμερα των Χριστουγέννων.  

Δημήτρης Αποστόλου – Μάγδα Πένσου: Η ιστορία ενός (σύντομου) χωρισμού. Γιατί χώρισαν και γιατί τα ξανάφτιαξαν ο συγγραφέας και η ηθοποιός;

Plus:

Εφτά χρόνια μετά τον θάνατο του Χρήστου Λαμπράκη και το τέλος της χρονιάς, βρίσκει τον ΔΟΛ να ακροβατεί μεταξύ τεράστιων οικονομικών προβλημάτων και αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα. Η ιστορία του πανίσχυρου εκδότη που ήθελε να γίνει μουσικός.

Μαριέλλα Σαββίδου: Είναι το feelgood κορίτσι που θέλεις να κάνεις Πρωτοχρονιά μαζί του.

Το 2016 είχε πλάκα: Ένα throwback σε όσα μας έφτιαξαν το κέφι τη χρονιά που πέρασε.

Τι έκαναν οι celebrities τα φετινά Χριστούγεννα; Το DT έχει την απάντηση!

Ακόμη:

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.