Η Άννα Βίσση κλείνει τα 59 και το DownTown το γιορτάζει

Mε ένα αφιέρωμα στη ζωή, την καριέρα της, τα σκάνδαλα και τους άντρες!
Η Άννα Βίσση κλείνει τα 59 και το DownTown το γιορτάζει



Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν…

Η Άννα Βίσση κλείνει τα 59 και το DownTown το γιορτάζει με ένα αφιέρωμα στη ζωή, την καριέρα της, τα σκάνδαλα και τους άντρες!

Mama Mia: Αξίζει τον κόπο η παράσταση για την οποία μιλάει όλη η Αθήνα;

Ο Γιώργος Καραμέρος στην πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη  αντιπεριφερειάρχη  που έχεις διαβάσει ποτέ: «Η Ρένα Δούρου είναι σέξι».

Δανάη Μπάρκα: Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, δίνει την πρώτη της συνέντευξη ως ηθοποιός «Είμαι η κόρη της Βίκυς, so what;»

Ο Kirk Douglas έκλεισε τα 100 και δίνει μαθήματα ζωής: «Η νοσταλγία είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα. Δεν κοιτάω πίσω, δεν ωφελεί».

Plus:

Αννετ Αρτάνι: Η τραγουδίστρια εξηγεί στο DownTown πως έφτασε σε οικονομικό αδιέξοδο «Γιατί ζήτησα βοήθεια για το παιδί μου;»

Αφιέρωμα Brunch: Η Αθήνα τις Κυριακές έχει κόψει τον καφέ ξεροσφύρι και κλείνει τραπέζι για Brunch. Που θα βρεις το καλύτερο;

Ακόμη:

Θα διαβάσεις επίσης, όλες τις αγαπημένες σου στήλες: άποψη για τα τηλεοπτικά  πρόσωπα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Λουέλα και την Κρουέλα που τα ξέρουν όλα για όλους και θα ενημερωθείς για την κοσμική ζωή της πόλης, τα τελευταία trends σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο και για καλό φαγητό. 

DownΤown,

Το εβδομαδιαίο περιοδικό που διαβάζεις, κάθε Πέμπτη στα περίπτερα.