Τέλος το reality των Kardashians!

Mετά από 12 χρόνια, το Keeping Up With the Kardashians δεν θα βγει στον τηλεοπτικό «αέρα»…
Τέλος το reality των Kardashians!



Η Kim Kardashian έζησε στιγμές τρόμου στο Παρίσι πριν από μια εβδομάδα, πέφτοντας θύμα ομηρίας από ληστές, και το περιστατικό αυτό είναι η αιτία για να ρίξει την αυλαία του το reality της «βασιλικής» τηλεοπτικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η απόφαση είναι ειλημμένη από την momager των Kardashians, Kris Jenner, η οποία αφού συζήτησε με τις αστυνομικές Αρχές αλλά και με την οικογένειά της, έκρινε πως η ασφάλεια όλων πλέον διακυβεύεται μέσα από το reality.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η άρνηση της Kim να συμμετάσχει μετά τα γεγονότα του Παρισιού, μιας και πιστεύει ότι η υπερέκθεση της  στην τηλεόραση και στα social media ήταν η αιτία για να γίνει στόχος των ληστών.

Μέσα σε όλα αυτά, προσθέστε και την άρνηση και του συζύγου της Kim, Kanye West, για μια ακόμη σεζόν με τη γυναίκα του πρωταγωνίστρια και κάπως έτσι ήρθε και το τέλος του Keeping Up With The Kardashians.

Το Ε! πάντως δεν είναι διατεθειμένο να αφήσει το… χρυσορυχείο του να φύγει έτσι απλά ωστόσο δύσκολα θα αλλάξει την απόφαση των Kardashians…