Pascal Duvier: Ο σωματοφύλακας της Kim Kardashian είναι ο εγκέφαλος της ληστείας;

Νομίζαμε πως αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες…
Pascal Duvier: Ο σωματοφύλακας της Kim Kardashian είναι ο εγκέφαλος της ληστείας;



Το όνομά του έγινε μέσα σε λίγη ώρα διάσημο σε όλο τον πλανήτη. Οι fans της Kim Kardashian τον κατηγορούν για την ληστεία και την ομηρία της 35χρονης τηλεπερσόνας, καθώς δεν ήταν εκεί. Όμως φαίνεται ο Pascal Duvier σύντομα θα έχει πολύ μεγαλύτερα μπλεξίματα, μιας και η αστυνομία τον θεωρεί ως το νούμερο ένα ύποπτο!

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή της ιστορίας…

Το βράδυ της Δευτέρας, όταν 2 ένοπλοι εισέβαλαν στην οικία που είχε νοικιάσει η Kim στο Παρίσι, ο Pascal δεν ήταν εκεί. Κάτι πραγματικά σπάνιο, καθώς δεν φεύγει από το πλευρό της Kim δευτερόλεπτο. Εκείνο το βράδυ, ωστόσο, συνόδευε τις αδερφές της Kim, Kourtney και Κendall, σε κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας.  Μάλιστα, έφτασε στην οικία της Kim μόλις 2 λεπτά αφότου είχαν φύγει οι ληστές με λεία κοσμήματα αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το καλό όμως ξεκινάει τώρα…

Ο Pascal Duvier πριν από ένα χρόνο κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας της εταιρείας VIP Security που διατηρούσε στην Γερμανία, από όπου κατάγεται. Το χρέος της εταιρείας του είναι 1 εκατομμύριο ευρώ και φυσικά δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει.

Πλέον η αστυνομία, η οποία από την αρχή είχε επικεντρωθεί στο περιβάλλον της Kardashian όσον αφορά τον δράστη καθώς όλα έδειχναν από την αρχή inside job, αναμένεται να καλέσει τον Duvier για ανάκριση, μιας και φαίνεται πως ίσως δεν ήταν τυχαία απών από τον πλευρό της Kardashian.

Εμείς πάντως ποντάρουμε πως θα το δούμε και σε ταινία το στόρι…