Η Angelina Jolie δεν ζήτησε την δίωξη του Brad Pitt

Μπορεί να μην χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο η 42χρονη star δεν θέλει να κατηγορηθεί ο πρώην σύζυγός της για κακοποίηση ανηλίκου.
Η Angelina Jolie δεν ζήτησε την δίωξη του Brad Pitt



Το διαζύγιο του… αιώνα είναι πλέον γεγονός, καθώς ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ξεκίνησαν τις ακροάσεις στις δικαστικές αίθουσες με την 42χρονη superstar να μην ζητά την δίωξη του πρώην συζύγου της για κακοποίηση ανηλίκου.

Για όσους (ελάχιστους) δεν το θυμούνται, το ζευγάρι χώρισε μετά από μια επίθεση του Brad στον μεγάλο γιο του, Maddox, κατά τη διάρκεια πτήσης, ένα συμβάν που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον γάμο των Brangelina.

Αμέσως οι Αρχές αλλά και το FBI ξεκίνησαν έρευνα για το κατά πόσο ο Pitt κακοποιούσε τα παιδιά του κατά την διάρκεια της 12ετούς σχέσης του με την Jolie, ωστόσο ο Brad βρήκε έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πρόσωπο της πρώην συζύγου του.

Η ίδια η Jolie ζήτησε από το δικαστήριο, στο οποίο εκδικάσθηκε η υπόθεση σε πρώτο βαθμό για την κηδεμονία των 6 παιδιών, να μην απαγγελθούν κατηγορίες κατά του Pitt για κακοποίηση καθώς ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Πηγές κοντά στην Jolie αναφέρουν πως ο λόγος του διαζυγίου δεν ήταν καμία βιαιοπραγία κατά των παιδιών αλλά τα ξεσπάσματα θυμού του 53χρονου star, με την ίδια να θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της.