Βασιλικό σκάνδαλο: Γιατί η Kate Middleton δεν θα πάει στον γάμο της Pippa

Όταν είσαι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας τα προσέχεις όλα. Ακόμη και τον γάμο της party-animal αδερφής σου…
Βασιλικό σκάνδαλο: Γιατί η Kate Middleton δεν θα πάει στον γάμο της Pippa



Η Pippa Middleton έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον James Matthews, ωστόσο φαίνεται πως στην ευτυχέστερη μέρα της ζωής της θα λείπει ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας της: Η αδερφής της Kate!

Όπως αναφέρουν κύκλοι της βρετανικής οικογένειας στα tabloids, η Kate δεν θα βρεθεί στον γάμο της Pippa, λόγω της δημόσιας εικόνας που προβάλει η τελευταίας, καθώς πηγαίνει από το ένα πάρτι στο άλλο και μάλιστα προάγει ένα lifestyle πολύ διαφορετικό από εκείνο που υποστηρίζει η ίδια.

Μάλιστα, ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ είναι και ιδιαίτερη… fan της οικογένειας Middleton και δεν θέλει να συνδεθεί η μελλοντική βασίλισσα της χώρας με την αδερφή της και τον τρόπο ζωής που έχει.

Η αλήθεια είναι πως πριν γνωρίσει τον William (και λίγο καιρό αφότου) η Kate ήταν και εκείνη party animal ωστόσο το βασιλικό πρωτόκολλο αλλά και τα δυο της παιδιά την… προσγείωσαν, σε αντίθεση με την υπόλοιπη οικογένεια Middleton.

Εμάς πάντως μας φαίνεται λίγο… τραβηγμένο το σενάριο να μην πάει η Kate στον γάμο της αδερφής της, ωστόσο όταν μιλάμε για την βασιλική οικογένεια, όλα είναι πιθανά!