Είναι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie εθισμένοι στο Botox;

Ή μήπως διαβάζουμε ακόμη ένα πραγματικά πολύ trash δημοσίευμα;
Είναι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie εθισμένοι στο Botox;



Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι το διασημότερο ζευγάρι στον πλανήτη. Μοιραία, οι μικροεπεμβάσεις αισθητικής έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Σε τι βαθμό όμως;

Όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό National Enquirer σε βαθμό… εθισμού. Τόσο η  42χρονη Angelina, όσο και ο 54χρονος Brad, προσπαθούν να μειώσουν την εικόνα της εξωτερικής τους εμφάνισης κατά μια δεκαετία και για το λόγο αυτό κάθε εβδομάδα προχωρούν σε κοσμητικές επεμβάσεις.

«Είναι και οι δυο τρομοκρατημένοι στην ιδέα πως θα γεράσουν αλλά έχουν φτάσει σε σημείο να είναι σχεδόν… πλαστικοί! Ο Brad είναι fan των ελάχιστων τεχνητών ρυτίδων και κάνει επιλεκτικά fillers ενώ η Angelina προσπαθεί με laser και botox να κρατήσει το δέρμα της λείο και απαλό. Ο Brad κάνει επίσης πειράματα με κρέμες μαυρίσματος. Είναι πραγματικά εθισμένοι στο botox και οι δυο», ανέφερε άνθρωπος κοντά στο διάσημο ζευγάρι στο περιοδικό.

Η πραγματικότητα είναι πως όντως ο Brad έχει αρχίσει να μοιάζει λίγο διαφορετικός από το παρελθόν ενώ και η Angelina μεγαλώνει… αντίστροφα σε σχέση με το πρόσωπό της.

Είναι οι Bradgelina εθισμένοι στο Botox; Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας…

O Brad στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο

Kαι η Angelina....