Ποιος είναι ο άντρας που έκανε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ανεβάσει selfie;

Τι ξέρεις για τον Γιώργο Κοτσοβό;
Ποιος είναι ο άντρας που έκανε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ανεβάσει selfie;



Είναι λοιπόν επίσημο. Η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Γιώργου Κοτσοβού πέρασε στο επόμενο level αν κρίνουμε από τις selfies που ανέβασαν στους λογαριασμούς τους.

 

Ποιο είναι όμως το αγόρι που έχει τρελάνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ορίστε τα στοιχεία που ανακαλύψαμε σε προηγούμενο τεύχος του DownTown. 

Who is that guy?

Ο αρρενωπός και μπρουτάλ άντρας με το λευκό χαμόγελο, έχει ύψος 1.86, είναι 29 χρονών και δουλεύει ως εργολάβος στην επιχείρηση τεχνικών και κατασκευαστικών έργων «Εργοδομική» που ίδρυσε ο πατέρας του και εδρεύει στο Πόρτο Χέλι. Ο ίδιος μένει στην Αθήνα και πηγαινοέρχεται στον τόπο του για δουλειές, είναι large τύπος, ντύνεται με ακριβά brand, γυμνάζεται και φαίνεται σαν ένας νέος που έχει όλα του τα προβλήματα λυμένα. Κυκλοφορεί με τζιπ range rover, κάνει wakeboard χρησιμοποιώντας το προσωπικό του τζετ σκι, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, βγάζει elevator mirror selfies κρατώντας στο χέρι του Louis Vuitton και γενικώς είναι ένας άντρας καλοζωισμένος. 

Το παρελθόν 

Ο Γιώργος πήγε σχολείο στο Πόρτο Χέλι μέχρι τα 18 του και δεν ήταν πάντα τόσο δημοφιλής όσο θα υπέθετε κανείς. Στο σχολείο, μάλιστα, ήταν low profile και είχε μερικά κιλάκια παραπάνω. Άρχισε να γυμνάζεται μετά την ενηλικίωσή του και όταν  σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στον Βόλο. Σαν φοιτητής, είχε τις κατακτήσεις του, τα κορίτσια που περνούσαν από τη ζωή του ήταν διαφορετικού στιλ αν και το φλερτ δεν ήταν ποτέ το ατού του. 

Τι προδίδουν τα social media

Παρά τις διαστάσεις που πήρε το ρομάντζο του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο 29χρονος εργολάβος δεν έκλεισε το προφίλ του στο Facebook, κάτι που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως. Είτε δεν ξέρει πώς να το κάνει private, είτε είναι ακομπλεξάριστος και δεν έχει να κρύψει τίποτα, είτε απλά απολαμβάνει την προσοχή των media. Το σίγουρο είναι ότι έχει λαό στον προσωπικό του λογαριασμό (αν κρίνει κανείς από το πλήθος των like) και ότι του αρέσουν τα hashtag τύπου  ‪#‎den‬ ‪#‎xanapinw‬ ‪#‎poteeee‬ #den ‪#‎me‬ ‪#‎pistepse‬ ‪#‎kaneis‬. 

Δες ΕΔΩ τις celebrity που βρέθηκαν στην αγκαλιά γόνων.