Kristen Stewart : Γιατί αποφάσισα να κάνω σχέση με γυναίκα, απέτυχα με τον Pattinson

Για πρώτη φορά η νεαρή star μίλησε για τις ερωτικές της επιλογές.
Kristen Stewart : Γιατί αποφάσισα να κάνω σχέση με γυναίκα, απέτυχα με τον Pattinson



Η Kristen Stewart εδώ και τρία χρόνια είναι ζευγάρι με την Alicia Cargile, την προσωπική της βοηθό. Μια σχέση που αρχικά παραξένεψε πολλούς, ειδικά μετά το τέλος της προηγούμενής της, με τον Robert Pattinson.  Γιατί συνέβησαν όλα αυτά; Η Kristen μίλησε στο περιοδικό Elle δίνοντας απαντήσεις…

Η 25χρονη Stewart παραδέχτηκε πως η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στο Twilight ήταν απλά σαν ένα κακογραμμένο κόμικ, τονίζοντας πως δεν περνούσε καθόλου καλά, σε αντίθεση με την τωρινή της σχέση και την Alicia Cargile.

«Όταν έβγαινα με άντρα προσπαθούσα να κρύψω όσα ένιωθα και γρήγορα δεν περνούσα καλά. Γίναμε εκείνοι οι χαρακτήρες που βλέπει κανείς σε ένα κακό κόμικ. Είχε κάνει ο Τύπος την σχέση μας, κάτι που δεν ήταν. Όλα άλλαξαν όμως όταν άρχισα να βγαίνε με κορίτσια. Ένιωθα πως δεν είχα να κρύψω το παραμικρό. Η ζωή μου ήταν ανοιχτή και νιώθω πολύ ευτυχισμένη», σχολίασε η Stewart.

Ουσιαστικά η Kristen μας επιβεβαίωσε λίγο-πολύ αυτό που όλοι γνωρίζαμε για την σχέση της με τον Pattinson: Πώς απλά ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για το promotion του Twilight, μιας και από την αρχή ήθελε μια γυναίκα στο πλάι της.

Σημασία έχει να είσαι ευτυχισμένη εσύ Kristen…