All Star κόντρα! Το σχέδιο της Kim Kardashian να καταστρέψει την Taylor Swift

Αυτή η κόντρα δεν θα έχει καλό τέλος…
All Star κόντρα! Το σχέδιο της Kim Kardashian να καταστρέψει την Taylor Swift



Η Kim Kardashian και η Taylor Swift είναι εδώ και λίγες ημέρες οι μεγαλύτεροι εχθροί της showbiz. Η κόντρα τους, ωστόσο, μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ένα δημοσίευμα κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο από πλευράς Kardashian για την… καταστροφή της Swift!

Το περιοδικό Radar, αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Kim είχε σχεδιάσει την κυκλοφορία του video που δείχνει τον σύζυγό της, Kanye West, να συνομιλεί με την Taylor για τους στίχους του περιβόητου τραγουδιού Famous, στο οποίο αποκαλεί την Swift… bitch!

«Από την αρχή γνώριζε πως υπήρχε το video και σχεδίαζε να το κυκλοφορήσει με την οικογένειά της ακριβώς πριν την έναρξη του reality τους», σχολίασε άνθρωπος από την παραγωγή του reality, επιβεβαιώνοντας λίγο-πολύ αυτό που όλοι γνωρίζαμε και υποψιαζόμασταν για την επιλογή της χρονικής στιγμής.

Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά, που θέλει την Kim να προσπαθεί τον εκθρονισμό της Taylor από την κορυφή για να ανέβει ο σύζυγός του, που δεν είναι και πολύ χαρούμενος με το γεγονός πως εκείνη… ανακατεύεται στα πόδια του.

Όπως και αν έχει η πιο hot κόντρα του Hollywood έχει ξεκινήσει!