Πόση χλιδή πια; Το ρολόι της Pippa Middleton αξίζει πάρα πολλά!

Το λες και επίδειξη πλούτου…
Πόση χλιδή πια; Το ρολόι της Pippa Middleton αξίζει πάρα πολλά!



Η Pippa Middleton αρραβωνιάστηκε (η ώρα η καλή) και φαίνεται πως ο καλός της δεν της χαλάει χατίρι. Και δεν το λέμε εμείς που δεν τους ξέρουμε τους ανθρώπους αλλά ο φωτογραφικός φακός και τα χλιδάτα δώρα.

Έτσι, μετά το δαχτυλίδι αρραβώνων του James Matthews (του γαμπρού ντε!), αξίας 250 χιλιάδων λιρών, η αδερφή της πριγκίπισσας Kate εμφανίστηκε με ένα διαμαντένιο ρολόι Cartier, αξίας (κρατηθείτε)… 14500 λιρών. Δηλαδή 19 χιλιάδες ευρώ περίπου στο δικό μας νόμισμα.

Pippa Middleton

Τόσο η Pippa, όσο και η Kate, φορούν διαρκώς κοσμήματα και ρολόγια Cartier, ωστόσο η πριγκίπισσα είναι πιο ταπεινή μιας και το δικό της ρολόι κοστίζει μόνο 4850 λίρες.

Kate Middleton

Το ρολόι της Pippa αποτελείται από ροζ χρυσό 18 καρατίων  και 50 διαμάντια ενώ η διάμετρός του είναι 33mm. Φυσικά αποτελεί δώρο του Matthews, τα επενδυτικά κεφάλαια του οποίου αγγίζουν το 1 δις λίρες. Όχι και άσχημα…

Time for an upgrade? Pippa's £14,500 Cartier watch, left, and Kate's 'entry level' model for £4,500, right

Η Daily Mail φιλοξενεί και δηλώσεις του διασημότερου Λονδρέζου κοσμηματοπώλη, Chayenne Watts, ο οποίος χαρακτήρισε το ρολόι της Pippa «έργο τέχνης και σίγουρα ένα από τα καλύτερα ρολόγια που έχει κατασκευάσει ο Cartier».

Η αλήθεια είναι πως το ρολόι είναι φοβερό…