Justin Bieber : Η Britney Spears είναι η νέα του κοπέλα!

Εμείς για να είμαστε ειλικρινείς δεν το είδαμε να έρχεται!
Justin Bieber : Η Britney Spears είναι η νέα του κοπέλα!



Ο Justin Bieber από τη μέρα που χώρισε την Selena Gomez έχει μείνει single. Φαίνεται ωστόσο πώς αυτές οι μέρες τελείωσαν, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα ο Καναδός superstar ερωτεύτηκε ξανά. Ποια; Την Britney Spears!

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, σύμφωνα με το οποίο οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δυο μήνες και προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Εκείνη ήταν που μπήκε ανάμεσά σε εκείνον και την Kourtney (εννοεί την Kardashian) και χώρισαν. Η Britney δεν νοιάζεται για την μεγάλη διαφορά ηλικία που έχουν. Της αρέσει πάρα πολύ ο Justin και είναι πραγματικά ευτυχισμένη μαζί του», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Britney στο περιοδικό.

Και όταν λέμε διαφορά ηλικίας, ο Bieber είναι μόλις 22 ετών και η Spears 35, ενώ έχει αποκτήσει και δυο γιους από προηγούμενες σχέσεις της.

Όσο για την γνωριμία τους; Αυτή έιογνε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν είχαν βρεθεί και συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας σε show του Las Vegas, με το concept να μην προχωράει, ωστόσο ένας έρωτας… γεννήθηκε!

Μικρός ή μεγάλος, θα φανεί στην πορεία!